Zari
ohodnotit

Johnny English se vrací

Johnny English Reborn

Další název:
Johnny English sa vracia (SK); Johnny English 2 - Jetzt erst recht
Rok:
2011
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
13.10.2011
„Nebezpečí je třeba zesměšnit“

Komentáře k filmu Johnny English se vrací

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2014
No, vcelku se to dalo,   zpočátku jsem se i smál,   ale pak to jako většinou   vždy, ztratí tempo.   Koukatelná komedie na   nedělní podvečer, kdy se   už vám nechce dívat se na   něco náročnějšího.   Vůbec nechápu zbytečně   vystřiženou scénu vaření,   která běží až v   titulcích úplně na konci.   ++++++ na podruhé souhlas,   jen mne to už tolik nebavilo.   9508/10121+++++
Já   bych to ohodnotil skoro   stejně jako první film.   Opíši tedy i můj   komentář. Velmi dobrá   parodie, ale chybí jí   takový ten zadní plán,   který býval použit   například při Žhavých   výstřelech. Také trocha   slovního humoru zde chybí.   Přesto jde o velmi dobrou   zábavu. Velká pochvala za   závěr v horách s lanovkou.   Za to jsem deset přidal.   Také potěšil kousek Peer   Gynta na konci filmu.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2011
Johnny English 2
Zdařilé pokračování,   které překovalo má   očekávání. První díl   mám ráda a ani jsem   nečekala, že bych se mohla   pobavit více u tohoto dílu,   ale stalo se. Na tomhle filmu   je znát, že druhé   pokračování nebylo rok č   dva po prvním a to mu   rozhodně svědčí. I když   čas se trochu na Atkisonovi   podepsal na jeho roli to není   nijak znát. Perfektní   podívaná, na kterou se ráda   podívám znovu a znovu a   navíc tohle pokračování   vystrčilo jednička na druhé   místo.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2012
První díl byl lepší a   směšnější ale v pár   scénách vidíte klasickou   "Beanovinu" stále   dobrý,koukatelný film
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.9.2020
Keď nepoznáš svojho premiéra
Lepšie ako jednotka. Dobré   bolo ten východný výcvik a   hlavne topka bola tá   naháňačka, ako ten   východný bojovník skákal   po lešeniach a mrakodrapoch a   Johnny si len tak prechádzal   schodišťami či výťahom,   to bolo perfektne natočené.   Na druhej strane ten záver   ako sa zhulil a tiež   niektoré momenty, kde bol   úplne mimo mi nesadli. Ale   ako oddychovka dobré. Veľmi   príjemne prekvapili postavy   šéfky MI7 a psychologička.   Obe známe herečky tu   excelovali
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2012
Povedené znovuzrození
Rowan Atkinson jako nejlepší   britský tajný agent je   zpět! A v plné parádě. V   porovnání s prvním dílem   je ale dvojka o něco   slabší. Atkinsonovi přibyl   věk, ale na grimasech,   akční způsobilosti ani   vtipu mu nic neobralo. A proto   se mi na tento film moc dobře   dívalo. Hned úvod z   tibetského kláštera je   naprosto bombový, za zmínku   stojí i kočka Englishovy   šéfové a ukrutně vtipné   záměny. Ta drsná   vraždící-luxující   ťamanka je bezkonkurenční!   Nejlepším kouskem celého   filmu je ovšem vymakané   kolečkové křeslo, přesně   jako z Bonda a jen tak na něj   nezapomemete. Potěšila mě i   malá role Timma   "Percyho"   Mcinnernyho. A finále a   hlavně titulková scéna s   vařením jsou také   majstrštyky. Tedy JER je   naprosto bezvadná akční   komedie se spoustou hlášek a   vtipných situací,   povedenými hereckými   výkony, která se jedničce   minimálně vyrovná. Atkinson   pořád umí hrát a   Scullyová je pořád děsně   sexy... Pro mě jako celek   85%, doporučuji.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.3.2012
Překvapuje mě tolik   kladných komentářů. Film   byl značně pod mým   očekáváním. Ačkoli mám   Rowana rád měl jsem pocit,   že zde převládala trapnost   před humorem. Typická   gradace smíchu, která mnou   vždy cloumá zde téměř   nepřicházela a naopak   takových umělých a   předvídatelných vtípků   bylo přehršle. Film mě   pobavil, ale nepotěšil.
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.9.2018
║Rozpočet   $45miliónov║Tržby USA   $8,305,970║Tržby   Celosvetovo $164,539,660▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $771,549 //počet predaných   kusov 15,509║ Tržby za   predaj DVD v USA $2,861,399   //počet predaných kusov   91,551║ Paródia na   100ročného Bonda na   dôchodku nič viac, veľmi   suchá povrchnosť s   vyvarenými a nefunkčnými   gagmi, zbytočnosť ktorá   pasivitou nudí a podráža   fanúšika niekdajšieho   skvelého Beana. /25%/
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.4.2012
Johnny English vrat sa do Tibetu...
Obrovske sklamanie.Kym prvy   diel bol pomerne vtipny,ten   druhy trpi neskutocnou   repetitivnostou.Gagy,komicka   mimika, dialogy-vsetko uz tu   bolo a lepsie.Zaujimave   herecke
obsadenie   svoju ulohu absolutne   nezvladlo a svojou antickou   krasou zaujala jedine Rosamund   Pike.Vysledkom je nuda,ktoru v   ziadnom pripade nemozem   doporucit.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2016
Johnny English se vrací
Geniální léta Mr. Beana   jsou sice už nenávratně   pryč, nicméně se mi výkon   Rowana Atkinsona a potažmo i   celý film hodně líbil.   Velké množství gagů a   srandovních situací zde   funguje výborně, což mělo   za následek, že jsem se s   chutí nesčetněkrát   pořádně zasmál. Vždy mě   luxusně dokázaly pobavit   situace se starou asijskou   vražedkyní. Jelikož mám   obecně rád špionážní   filmy, kde navíc agenti   používají všemožné   nápadité věcičky moderní   techniky, tak mě film zaujal   i dějově. Konec konců   plusové body musím dát i za   půvabnou Rosamund Pike.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Klidně se přiznám, že   Johnnyho Englishe jsem   vyhlížela s jitými obavami.   Po zhlédnutí snímku musím   uznat, že byly zbytečné.   Rowan Atkinson opět ždímá   svůj talent, boří veškeré   hranice a naši bránici. Je   škoda trochu nevyrovnaného   tempa filmu (bleskový   začátek, ke konci se jelo na   volnoběh), ale celkově agent   Jejího Veličenstva opět   boduje.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.10.2014
Docela
jsem se této komedie bál po   zkušenosti s tenkou modrou   linií,ale byl jsem celkem   mile překvapen.Minimum   pitvoření,občas něco k   smíchu,rozumný děj.Prostě   relativně povedený film na   páteční večer.Do   filmotéky si ho ale určitě   nepřidám:-)
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.6.2015
Bean 007... ale zábavný a i   pokračování je stejně   vtipné jako první film.   Stále stejné, ale to je   vlastně asi dobře.
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.4.2012
Druhá liga.
Sérii Bláznivá střela   (Naked gun)považuji v rámci   americké parodie za první   ligu.
Johny English je   pro mě liga druhá. Ale i v   té se hrají výborné   zápasy. I díky výbornému   Rowanu Atkinsonovi film jen   málokdy sklouzne do trapnosti   a občas je i hodně   vtipný.
Nemůžu   říci,že bych byl   nadšený,ale dobře jsem se   pobavil.
P.s. exagentka   Scullyová Gillian Anderson v   roli Englishovy šéfky   vypadá i přes   přibývající roky   báječně.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.11.2018
Snahy o genderově vyvážené   filmy už jsou fakt únavné.   Vtipu tu je pomálu, ale   vystřídají se tu všechny   rasy. Funkce toho černocha v   druhé "hlavní   roli" je mi záhadou...je   tam fakt jen do počtu.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2014
Johnny is Back
Po rokoch sa nám náš   oblubený English vrátil a je   vo forme.V tomto diely   uvidíme trocha akcie avšak   sú plné humoru.Napríklad   pri jednej z nahánačiek ma   English viac krát   rozosmial.Prvých 5 minút v   Tibete je fantastických   plných humoru a intenzívneho   smiechu.Trochu ma prekvapila   ale v dobrom herečka Gillian   Anderson pretože som ju už   dlho nevidel.Akčnejší ale o   to humornejší je záver   ktorý ma dostal.Teda tento   film má v sebe viacero   žánrov akčný,komédia či   krimi tieto na prvý pohlad   nesediace žánre tu príjemne   fungujú a zabávajú vás.Po   titulkoch nasleduje ešte   jedna scénka ktorá ma   dostala tak ju neprepásnite.
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.10.2011
Ona to vlastně v podstatě   není komedie, spíš   groteska. Prostě si uděláte   čas na hodinu a půl smíchu.   Zápletka není důležitá,   akční scény nejsou   důležité, důležité jsou   grimasy a gagy Rowana   Atkinsona. A bondovská   stylizace tomu dodá ten   šmrnc...
Třešničkou   na dortu při návštěvě   kina bylo čekání na   závěrečnou scénu v druhé   polovině titulků, o které   jsme zjevně věděli jen my   dva, zatímco uvaděčka za   "posledními"   návštěvníky zamykala   východ :-). Každopádně   jsme si poctivě odseděli   všechno, za co jsme si   zaplatili...
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.10.2011
super film, po dlouhé době   jsem se zase dobře zasmál,   Rowan Atkinson opět   nezklamal, nejlepší stará   číňanka, ty její guny :)
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2012
upřímně jsem měla trochu   strach, že dvojka nebude   stejně dobrá, jako   jednička, ale všechno   předčilo mé očekávání!   Rowan Atkinson válí jako za   dob největší slávy s   Mistrem Beanem!!!
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Má to nápad, má to styl,   má to hvězdu, má to   podivína, má to záporáka,   má to šílenou uklízečku   ... Rowan Atkinson a to   nejlepší z něj a kolem   něj. S klidným svědomím 9   z 10 .. dal bych 10 ale tu   mám vyhrazenu pro   osvědčené filmy .. třeba   se ještě posune :-)
Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.3.2020
Mr. Bean je dávno minulostí   a snahy Rowana Atkinsona o   jeho reinkarnaci se nedaří.   Tady to ještě zabili tím   černochem. Nač tam byl   dobrý? Jo protože tam musí   být. Tak to jooo.
vdobes
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2012
Rowana Atkinsona mám rád,   ovšem nemůžu si pomoct, ale   zde prostě nezaválel. Humor   byl sice místy pěkný, ale   místy byl bohužel až moc   ohraný, od Atkinsona jsem   toho bohužel čekal mnohem   více. A navíc humorných   scének jednoduše ubylo na   úkor větší akce a   většího "Bond   stylu", což je podle mě   velká chyba.
Oproti   jedničce je to až moc velký   propad, jednička byla   pěkná, takže z dvojky toho   šlo vytáhnout mnohem více,   jen by byl potřeba lepší   scénář. Co naplat, aspoň   to zachraňovala pěkná   Rosamund Pike, jinak by se   opravdu nebylo na co dívat.
Federer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2014
Tak musím říct, že po té   dokonalé jedničce jsem   nevěřil, že může   vzniknout stejně dobrá   dvojka...a mýlil jsem se.   Rowan Atkinson je prostě   fenomén dnešní doby.   Doufám v třetí díl,   protože oba díly byly   suprovééééé.
neriah
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Jako musím přiznat,že jsem   se dost pobavila,akorat moc   příběh mě   neoslovil..Možná to bude   tim,že na typ   "špionážní"   zrovna nejsem :D :D :D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66858minih66858Johnny English se vrací (2011) 
Johnny English Reborn n
minih148587minih148587Stařeček vavříny vídeňské slávy ověnčený aneb Zpronevěra (1988) [TV film] 
Stařeček vavříny vídeňské slávy ověnčený aneb Zpronevěra n
minih41938minih41938Mise pomsty (2000) 
Agent Red n
minih143249minih143249Temná strana dveří (2016) 
The Other Side of the Door n
minih42388minih42388K-9. Soukromý detektiv (2002) [Video] 
K-9: P.I. n
minih25914minih25914Akční komando (1997) 
Strategic Command n
minih15613minih15613Pelikán má alibi (1940) 
n
minih58254minih58254Škodná (1975) [TV inscenace] 
Škodná n
minih58272minih58272Český mír (2010) 
n
minih52896minih52896Nevěsta v pytli (1977) [TV inscenace] 
Nevěsta v pytli n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Johnny English znovu zasahuje (2018)

 Johnny English znovu zasahuje (2018)
Johnny English znovu zasahuje n
Johnny English Strikes Again
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké / Francie / Velká Británie
Režie: David Kerr

(pokračování)

Johnny English (2003)

 Johnny English (2003)
Johnny English n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Velká Británie / Francie / Spojené státy americké
Režie: Peter Howitt

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Skalpel, prosím (1985)

14:30 - 16:25

77 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

15:20 - 15:50

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

17 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama