reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Johnny Dangerously

Johnny Dangerously

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
90 minut
„Poctivý a dobrosrdečný chlapík je nucen vydat se na cestu zločinu, aby mohl platit účty za lékaře pro svou matku... Parodie na gangsterské filmy 30. let“

Celkové hodnocení filmu Johnny Dangerously

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.2.2012
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2011
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.9.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2011
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2016
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2011
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2012
greenarrow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62169minih62169Gagarinův vnuk (2007) 
Vnuk kosmonavta n
minih36649minih36649Novo (2002) 
Novo n
minih34016minih34016Planeta pokladů (2002) 
Treasure Planet n
minih116533minih116533Poslechni své srdce (2003) [TV film] 
Gelübde des Herzens n
minih58108minih58108Autor! Autor! (1982) 
Author! Author! n
minih32478minih32478Zahrajte mi Misty (1971) 
Play Misty for Me n
minih86167minih86167Jack Reacher: Poslední výstřel (2012) 
Jack Reacher n
minih9603minih9603Jerry Maguire (1996) 
Jerry Maguire n
minih12598minih12598Mistr Loutkář 2 (1990) 
Puppet master II. n
minih8708minih8708Hranice stínu (1976) 
Smuga cienia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 %
7   - curil
8   - pataamat
5   - Serpentina
8   - dobes.pave
6   - R.RICKIE
5   - Phreaker
6   - rosta12
7   - MysteryIll
7   - miroslav22
9   - Stallone56
8   - greenarrow
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.426