reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jídlo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2014
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.7.2013
jardiv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.10.2012
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.8.2009
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2014
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2016
Benyk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2008
Salzburg1756
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.5.2012
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.9.2008
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5709minih5709Čtyři sluhové a čtyři mušketýři (1973) 
Les Quatre Charlots mousquetaires n
minih42528minih42528Dva podobní (1983) 
Two of a Kind n
minih41270minih41270Odstřelovač 2 (2002) [Video] 
Sniper 2 n
minih41087minih41087O třech stříbrných hřebenech (1991) [TV inscenace] 
O třech stříbrných hřebenech n
minih11520minih11520Lízin let do nebe (1937) 
Lízin let do nebe n
minih45051minih45051Americký gangster (2007) 
The American Gangster n
minih47072minih47072Jak je důležité míti Filipa (1979) [TV inscenace] 
Jak je důležité míti Filipa n
minih45345minih45345Čtverec (1972) 
Kwadrat n
minih35391minih35391Zmražená pojistka (2004) 
The Big White n
minih21369minih21369Tři dny kondora (1974) 
Three Days of the Condor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92 %
10 - Robinson
8   - Faye
10 - Rene1
10 - melakara
10 - kahi
9   - jardiv
8   - fingon
10 - Perhonen
10 - Bape
10 - Alex.Denim
7   - julcas5
8   - Benyk
10 - Salzburg17
10 - Laula
8   - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.805/0.779