reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ježíš

Jesus

Rok:
1979
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1991
„Život Krista podle Evangelia sv. Lukáše“

Celkové hodnocení filmu Ježíš

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.7% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2011
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2007
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2008
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2014
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
Cinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.4.2012
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.5.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2008
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2007
JARUN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2013
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2012
kopiha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.2.2011
Kohout000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih98360minih98360Wesley (2009) 
n
minih39635minih39635Co je šeptem... (2005) 
Rumor Has It n
minih50376minih50376Kapitán Tsubasa (1983) [TV seriál] 
Captain Tsubasa n
minih18255minih18255Rychlejší než smrt (1995) 
The Quick and the Dead n
minih79908minih79908Riddick (2013) 
Riddick n
minih48276minih48276Intimní hosté (1999) [TV seriál] 
INTIMATE STRANGERS n
minih5369minih5369Cyborg 2 - Skleněný stín (1993) [Video] 
Cyborg II: Glass Shadow n
minih9255minih9255Jahodová proklamace (1970) 
The Strawberry Statement n
minih34794minih34794Zákon: porušen (2002) 
Outside The Law n
minih4160minih4160Bitva o Midway (1976) 
Midway n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.7 %
8   - pataamat
6   - RM
10 - AGAMEMNON
9   - Charlie35
8   - satyr
7   - sakro
7   - BlackElvis
10 - sluníčko
6   - Area
6   - MetelskuBl
9   - yoogurt
9   - Cinik
5   - Vinař
8   - Tominko
8   - stereolab
10 - JARUN
6   - vejt
1   - kopiha
7   - Kohout000

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

34 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

19 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.21/0.185