reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jezero

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2008
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.12.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.7.2005
Steve997
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2005
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2010
saraSun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2008
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.11.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2010
tuwanakha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2006
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.4.2008
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
renefer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.11.2010
sweter
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.12.2010
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28861minih28861Pěst plná hněvu / Čínská spojka (1972) 
Jing wu men n
minih43373minih4337388 minut (2007) 
88 Minutes n
minih38764minih38764Šílení (2005) 
Šílení n
minih38049minih38049Když Otar odešel (2003) 
Depuis qu'Otar est patri n
minih13748minih13748Strašidla (1963) 
I mostri n
minih29493minih29493Ďáblové (1971) 
The Devils n
minih37356minih37356Peklo je pro hrdiny (1962) 
Hell Is For Heroes n
minih47699minih47699Zločinec (2008) 
Felon n
minih56335minih56335Koncert V... (1990) [TV divadelní představení] 
Koncert V... n
minih59559minih59559Půlnoční let (1998) [TV film] 
Alptraum im Airport n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - curil
5   - pataamat
8   - ajaajena
10 - videofil
5   - Snura
7   - Steve997
7   - MaKy92z
7   - saraSun
6   - Dex
6   - rosta12
5   - zazrakpave
6   - tuwanakha
6   - KURUAZIE
6   - RaR
9   - janika333
3   - Jekky
6   - pepa123
5   - renefer
3   - sweter
7   - termit

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:00 - 01:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

55 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.427