Duben
ohodnotit

Jezero smrti

Eden Lake

Další název:
Jazero smrti
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
91 minut

Komentáře k filmu Jezero smrti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2011
vřele doporučuji před romantickou výpravou do lesa
opětně nechápu vaše   hodnocení, člověk je   zvyklý na ty filmy, že   mladý pár nebo skupina lidí   jede navštívit les a ono se   ejhle něco stane, jo chápu,   je to častý motiv   strašivých filmů, já je   žeru i přes jejich   stupiditu, protože mě   uklidňují :-), ale tohle   jsem prostě nečekala! To,   že tomu všemu budou   figurovat náctiletí haranti   a ne starý nadržený vrah se   sekyrkou v ruce, a poté jeho   syn nejlépe, to, že   přežije jen jeden z   hlavních členů posádky,a   vlastně ani on ne, a že ve   skutečnosti milostný   začátek upadá to   nemilostného konce a ona   láska hory nepřenáší a   nevítězí, to, že tam   zbytečně nenatahují   umírání, to, jak dobře   tvůrci zachytili možnou   krutost a ofrklost mladých a   způsoby vražed... ono se   není čemu divit, že byl   natočen film s takovými   vrahy, dneska je to   "normálka"i v   reálu, pravda? Hlavní   hrdinka, tak škaredá až   krásná (později jsem měla   tu čest ji spatřit v S.   Holmesovi), pojala svou roli   velmi důveryhodně. 10* a nic   jiného než 10* za skvělý   špatný konec všech osob,   až na mladého grázla,   špatný konec, který tak   často nebývá, za   "milé" způsoby   utrpení, za ve filmech tohoto   typu ne tak časté upálení   (hlavně chlapce, podle mne   onoho   "kontroverzního"   původu, proto se divím, že   ze strany "jeho"   země to nevyvolalo ohlas v   podobě atentátů...), za   hlavní hrdinku, za to, že   jsem neodtrhla čumák od   obrazovky a za to, že jsem to   už viděla asi 5x. PROTO   MILUJME SE A MNOŽME SE, NAŠE   DĚTIČKY NÁS POTOM VYHLADÍ   NA URČITÝ POČET.
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2013
Lidé jsou v jádru dobří...
Také Brett byl kdysi   roztomilé miminko. Máma se s   ním mazlila a táta ho,   radostně výskajícího,   vyhazoval do vzduchu. Jak   pevně jsou v lidech   zakořeněné morální   instinkty? A kdy se to zvrtne?   Když Brettův otec před ním   poprvé zařval na jeho mámu   „Drž hubu, krávo!“ a   vrazil jí facku? Děti se   rodí tak čisté... Jako   nepopsaná kniha. Dychtivě   sledují svět kolem sebe a   všemu se teprve učí.   Přejímají vzorce chování   rodičů. Následují zákony   smečky - tu tvoří   příbuzní a kamarádi,   někdy i nejbližší   přátelé jeho rodičů.   Zákony společnosti, de jure   či jen etický kodex,   přicházejí na řadu až   jako poslední. Dětem z   asociálních rodin   vysvětlované už jen jako   nutné zlo.

Právě tohle mě vždy   fascinovalo. Ta   neuvěřitelná síla moderní   společnosti, která zlo   plodí, ale jako celek je   proti němu tak imunní! Brett   druhý den vstane a s tátou   pojedou koupit do supermarketu   krumpáč, lopatu, pytel   vápna a 6 černých   plastových pytlů. S vozíkem   se postaví do fronty. A   slečně v pokladně (té   hnusné píč..) otec podá   kreditní kartu. Brett bude   zase chodit do školy a tam   poslouchat spolužáky, jak   recitují z Romea a Julie. A   posílat učitelku (tu krávu)   do prdele, když to po něm   bude chtít taky. Ale tu   školu nakonec vychodí.

Dost možná ve   svém životě Brett ještě   pár lidí zabije. Ale   mezitím bude normálně   tankovat u benzínek, platit   za kabelovku a pořádat   barbecue se sousedy a rodinou.   Ach ano, a pravděpodobně i   Brett bude mít časem děti.   A také jeho syn se narodí na   svět nevinný a s čistou   duší...
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.5.2010
Ukazuje to možnou   "realitu" dneška.   Tvrdou, nelítostnou,   bezcitnou brutalitu   některých teenagerů,   kteří už neví čím si   zpestřit den plný nudy.   Mimořádně "sugestivní   a drsný horor r.   2008!"-)
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2011
Tleskám autorům filmu za   to,že se vyhnuli   zaběhnutému klišé a to   prakticky ve všem.Hlavní   hrdinka bude extrémně   hrdinná a se vším si   poradí-omyl!Najde si   spojence-omyl!Vše dobře   dopadne-největší omyl!
Ať se vám film   líbí,či nikoliv,je prostě   originální a nevykrádá   žádné jiné filmy.
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2018
Smradi
Napínavý k prasknutí!   Bezmocný divák trpí   sledováním hry na kočku a   myš mezi partou parchantů a   mladým párem, který byl ve   špatný čas na špatném   místě. Pořád jsem doufala,   že se karta otočí, pak, že   se alespoň útěk podaří   ... Podobnost s Funny Games je   hlavně v absenci happy endu a   dle mě i s Texaským masakrem   pošahanou rodinou, kde jsou   si všichni podobní a   každý, s kým se potkáte,   je buď jejich příbuzný,   nebo s nimi spřažený.   Někdy je nešťastných   náhod až trochu moc, to   trochu ubírá na   věrohodnosti, ale pokud na to   máte nervy, jděte do toho!
Lordbob
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Tenhle film nejde nazvat   hororem jenom proto že si   parta smradů došláple na   mladý pár.Ale měl jsem z   manželkou neuvěřitený   vztek na ty takzvaný   děti.Tohle jsem ještě   neviděl.Jenom je škoda toho   konce,bez pomsty.Škoda že   jich neodrovnala víc bylo by   to mnohem   zajímavější.Takhle to   dokoukáte a máte   nervy.Takže doporučuju   silnějším náturám který   malo co vytočí.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2013
Upozorňuji, že   následující text může   prozradit ledascos z děje i   konce filmu.


Brutalita, krev,   bolest a drastické scény.   Jo, v tom si dnešní divák   hoví. Tenhle film však moji   pozornost udržel více.   Dokonce se mi při něm i   blbě četli noviny. Mladý   pár se rozhodne strávit   víkend v lůně přírody u   jednoho jezera. Narazí tam   však na partu parchantů,   kteří vypadají jak   sourozenci z jedné rodiny.   Nechodí snad ani do školy a   poflakují se v lese. Ono   celé to město poblíž   místa děje našeho   příběhu je celé mešuge.  
I na ulici, když   narazíte na agresivního   debila, tak jsou s tím jen   potíže. A do potíží se   dostali hlavní hrdinové.   Má-li to teenagerstvo   znázorněné v tomto snímku   prezentovat budoucnot velmoci   ze zámoří, pak už   nemusíme mít strach, že   světu budou vévodit. Film je   znázorněním boje o   přežití. Některé scény   fakt bolí. Ke konci jsem   získal pocit, že tvůrci už   nevěděli kudy kam, a tak tam   pustili závěrečné titulky.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2012
MOC POVEDENÝ
Tenhle film mě naprosto   dostal. Nejen skvělý   hereckým obsazením, ale   také úžasným příběhem o   partě teenagerů, kteří   budou mladý pár u jezera   šikanovat až jednoho z nich   zabijí. Opravdu skvělý film
mat.ilda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2012
Netušila jsem, že neodbytně   svíravý pocit okolo žaludku   a vnitřní chvění mně   může kromě čtvrtletky z   matematiky a návštěvy   zubaře způsobit i tento   realisticky natočený   thriller, po kterém si   ještě následující den   nenávistně měříte   školáky v hromadné   dopravě.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Idylická dovolená s   přáním vyznat své milé   lásku se během pár chvilek   změní v holý boj o   přežití. Na rozdíl od   podobných filmů ale bohužel   ani tenhle boj nevyjde. Fakt   nářez! 85%!!!!
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2011
Jezero smrti
Vydařený horor, který   nabídne poměrně   originální děj, jenž je   plný brutálních vražd,   surových scén a zejména   krve. Navzdory všem těmto   dobře ztvárněným a   zpracovným drsňáren jsem se   na můj vkus u filmu málo   bál. Celkově na mě film   vyzněl dost autenticky, a to   hlavně díky výborné   psychologii postav. No a   závěr, kde se hlavní   hrdinka dostane do   bezvýchodné situace, mě   naprosto dostal.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2011
Nečekaně sugestivní.   Strašně pomáhá, že místo   krvelačného psychopata tady   zlo představuje partička   pubertální omladiny z ne   právě příkladných   rodinných poměrů. Díky   tomu totiž příběh působí   realisticky, divák snadno   podlehne pocitu, že tohle by   se klidně mohlo zítra stát   i jemu a v tom je ten pravý   děs. Fakt jsem se chvílemi   kroutil napětím a to se mi u   hororů a hororových   thrillerů nestává i když   mě jinak baví. Především   v první polovině je   rostoucí pocit ohrožení a   přechod od psychického   teroru k fyzickému   nadávkován mistrně.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2011
Drsný thriller s horrorovými   prvky mě docela příjemně   překvapil. Drsná realita a   syrovost příběhu diváka   určitě zamrazí. Trochu   propracovanější scénář   by neškodil. Chování   mileneckého páru v roli   obětí ve vypjatých   situacích bylo někdy k   zasmání.
miraindian
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2009
JEZERO SMRTI 2008
NO KONEČNĚ DOBŘE NATOČENÝ   HOROR.ANGLIČANI SE FAKT   VYTÁHLI.DĚJ NAS ZAVEDE DO   LESA K JEZERU<NAZEV JEZERA-   EDEN LAKE>KDE MANŽELÉ   TRAVÍ CHVÍLE SVÉ DOVOLENÉ   DO TE DOBY NEŽ JE POTKA PARTA   MLADISTVÝCH,KTEŘÍ SE   NUDÍ.ZAČNOU SE DO MANŽELU   NAVÁŽET A ZAČNE FAKT HUSTÁ   ZABAVA.ZA ZMÍNKU STOJÍ   TO,ŽE TI MLADÍ V PARTĚ   NEMAJÍ VUBEC ŽÁDNÉ   ZABRANY.ZAUJME VAS I TO JAK SE   MANŽELKA PŘED NIMI SCHOVÁ   DO KONTEJNERU.KDE TO VONÍ,..   ALE I TO CO JE MILUJÍCÍ   ČLOVĚK SCHOPEN UDĚLAT A   OBĚTOVAT PRO ZACHRANU TOHO   DRUHÉHO.ZAVĚR FILMU VÁS,ALE   DOSTANE DO KOLEN.NO, KDO MA   RÁD HOROR,KDE REALITA JE NAM   VŠEM TAK BLÍZKÁ, TAK VAM HO   MUŽU FAKT DOPORUČIT.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Tento sub není moje parketa,   ale dávám tři kousky. Jednu   ubírám za spousty   nelogických hloupostí a   trošku delší začátek.   Než se to rozjede, chvíli to   trvá. Jde velmi dobře   natočený thriller a Kelly   Reily je v něm velmi dobrá.   Filmování jí nezávidím,   ať už byla natřená   čímkoli. Přidávám 10%   201505058302/8716
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2010
Jeden z hororů který jo   hodně slabí a bez nápadu  
děj z   příliš roztahaní a bez   nápadu,jeto škoda čekal   jsem více .
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2013
Steve a Jenny se stanou   předmětem teroru skupiny   teenagerů. Ani jeden z nich   netušil, že jejich setkání   s partou výrostků se změní   v boj o pouhé přežití a   že mladíci i jedna dívka   mohou být tak brutální a   násilničtí. Po smrti Steva   však Jenny dokáže stále   vzdorovat.
anetaaneta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Film není tak úplně o   strachu a lekání jako spíš   o krutosti dětí, takže   nechybějí nechutné krvavé   scény, které jsou opravdu   drastické. Konec přesně   zapadá k té výchově   nezvladatelných dětí x   rodičů.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Shit happens...
Zaujimavy napad s velmi   aktualnou temou britskych   mladistvych gangov, ktory kazi   hromada nelogicnosti v   scenari.Navodenie stiesnenej   atmosfery,bezmocnosti a boja o   zivot sa dari vyborne, ale   prave fakt, ze sa tomu   nakoniec neda uverit kazi   celkovy dojem.Skoda-mohol to   byt slusny film B-ckovej   kategorie.Film doporucujem s   vyhradami.
likantrop
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2010
deti sa hraju na vrahov
V svojej podstate je tento   film akási ukážka   zdegenerovanej mládeže,kdesi   na sedliačine.Akože mladý   pár narazí na skupinu   týnedžerov vedenú psychicky   narušeným a na všetko   odhodlaným jedincom.A tu   prestáva logika.Najprv sú to   len partia týnedžerov,ktorá   chodí na ryby k jazeru a   potom sa ako zázračným   prútikom zmenia na bandu   beštialnych vrahov.
radegaster
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2015
Jezero spratků
Průměrná žánrová   záležitost i když   koukatelná.
Slabý   nelogický scénář, okatě   vykonstruovaný děj plný   "náhod", plytké   postavy na kterých vám   prostě záležet nemůže,   brutalita maskovaná za háv   realismu. . Kelly Reilly   hlavní roli nezvládla, ale   zase to není jen její chyba   - režisér a scénárista v   jedné osobě ji v tom zdatně   pomohl. Lepší atmosféru má   i ledajaký b-čkový horor,   banda výrostků mě vážně   neděsila a ani snaha děj   gradovat tupým naháněním a   pochybným jednáním postav   mi nepřišla ku prospěchu.
Steawi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Po velkém přemlouvání jsem   ho tedy konečně   shlédl.Kupodivu mne   nezklamal,ten příběh   neokoukaný,ale že by dva   dospělí lidé si nedokázali   poradit se sebrankou   třináctiletých a   tuším,že pár z nich tam   bylo i míň,tak to mi tedy   hlava nebere.Měli přece i   zbraň,kdyby jí   použili,nemusel by Steve a i   ona zemřít (pak by ale   zmizela náplň celého   filmu).Ale i s chybama,to   šlo.
urthred
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.9.2010
Ne že bych byl skalní   fanoušek filmů tohoto typu,   ale docela mě zajímalo,   jaký to je dílko, když má   skoro všude hodnocení přes   70%. Celý to docela šlo ale   moc se mě to emociálně   nedotklo (možná protože   jsem se na to díval v 16:00)   bylo tam pár zajímavých   zvratů (trn, pes...) ale i   hluchá místa (incident u   mapy...). Konec mě taky   docela zklamal byl prostě   divný (ale přišel mi celkem   originální). Kelly Reilly my   přišla sympatická (není to   žádná uječená histerka,   prostě normální děvče co   bojuje o holý život. Role   Jacka O'connella se mi taky   líbila, zahrál to podle mě   docela přesvědčivě a ten   jeho nevinný vzhled si   přímo říká o obsazení do   takové role (to mi   připomíná slovní spojení   z jedné pohádky   "Andělská mrcha")
emdvojka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2018
Tak keď nič iné, tak tento   film je ukážkou, ako končí   život. Happyend teda   nečakajte. Čo sa týka   logického správania postáv,   to už je iná šálka, ale ak   privrete a zažmúrite, dá sa   to celé prežiť bez   väčších nervov. Je to   plné násilia, bezočivosti,   krutosti, ale to dnešná   spoločnosť predsa   vyžaduje....
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.12.2009
Předvídatelný konec filmu.   Odporný vůdce pubertální   bandy, který terorizuje   mladé snoubence. Když   upaluje svou oběť, poskakuju   jako divý. Schází pouze,   aby pokřikoval: "Kdo   neskáče, není Čech".
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.2.2009
S horory se v poslední době   roztrhl pytel a každý rok se   jich na nás vyrojí několik   desítek. Někdy se jedná o   docela slušné kousky ale ve   většině případů se   jedná o 100x viděné   rádobyhorory. V tomto   případě se jedná o   snímek, který se snaží   zaujmout převážně tím,   že zlo je v něm celkem   reálné, jelikož je v   podání psychicky ne zcela   normálních puberťáků,   kteří terorizují mladý   pár užívající si   dovolenou u jezera. Zpočátku   to jsou urážky, poté   krádež auta a nakonec i   víc. Co se týká napětí,   tak to by se ve filmu takřka   nevyskytuje. Příznivci krve   si také moc neužijí a   překvapivý konec diváka   spíše naštve. Docela mě   překvapují vysoká   hodnocení, protože já se   dost nudil.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.8.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $7,321║Tržby Celosvetovo   $5,463,294║ Veru nič nové,   miestami až neúnosne   naivné, proste podobne ako to   bolo pri Páde do tmy, takže   Angličania to proste   thrillerové dusno čo   miestami slušne načrtnú   nevedia zvládnuť ku   konečnej spokojnosti, čakal   som omnoho viac po tom dobrom   hodnotení tu(75%???). /40%/
Papaja73
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Film,který se zpočátku   jeví jako tuctová romantika   se pomalu přemění v docela   slušný thriller s typickými   kečupovými   scénami.Zarážející je   především podivné   chování hlavních   postav,které občas   postrádá jakoukoliv   logiku.Slaboučký scénář   tak sráží celý film,jenž   chtěl zřejmě upozornit na   dnešní zkaženou mládež.
Agostino
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.12.2009
V podstate úplne jednoduchý   horor zo slabým a nudným   dejom.
Efekty sú na   podpriemernej úrovni,   nepresvedčivé herecké   výkony a mizivá atmosféra.
Andrejka74
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.7.2011
Spíše thriler než   horor,nudný dlouhý   začátek,konec taky   podprůměr,čekala jsem od   toho více..........
Yahis
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2012
Eden Lake (2008)
Hodně mi to připomnělo   Funny Games.. tyhle filmy mě   děsně vytáčej. Celou dobu   jsem měl chuť těm spratkům   udělat to co je k vidění v   sérii Saw.
Je pravda   že celou dobu jsem u toho   pozorně seděl a nenudil se,   ale proč někdo nátáčí   takovýhle filmy..? Mutanti z   Pachu krve, proč ne..   Psychopat s motorovkou v   Texasskym masakru, proč ne..   Zombie jako v Úsvitu   mrtvých, proč ne.. a   takovýhle monstra ať klidně   třeba stahujou turisty z   kůže, já mám horory rád,   ale parta spratků která   takhle šikanuje slušný   lidi.. to jsem pak jenom celej   film vytočenej.. nejhorší   na tom je že tahle surovost   je běžná. A ta bezmoc..!   Tak proč se ještě dívat na   takovýhle filmy? Zajímalo by   mě kdo se na ten film díval   a po shlédnutí měl dobrej   pocit z hezky strávených 90   minut.. z tohodle filmu snad   může bejt nadšená jen   taková sorta   "lidí", která se   právě v tom filmu   objevila...
Jo kdyby   ten film vzali trochu z   jinýho konce, vynechali ten   závěr a kdyby v momentě kdy   se naše hlavní hrdinka   dostala k tomu místu s mapou   a v tom záběru kdy se na   sebe dívá v tom skle hezky   celá zamaskovaná v ruce ten   střep se vrátila zpátky do   lesa a začala tam ty hajzly   lovit jako Rambo tak to by   bylo úžasný!
Podle   mě má každej film svojí   "uměleckou"   hodnotu, ale tohle fakt ne.. 0   dát nejde, takže jeden bod a   to akorát vychází na jeden   pěknej moment filmu a to   když Jenny ke konci s tim   pickupem nabere tu tmavovlasou   mrchu! Druhej pěknej moment   pokazili, když tomu spratkovi   vrazila střep do krku a   vzápětí tam nad nim začala   řvát. K čemu je film   tohodle typu..?

11. října 2015
Tenkrát jsem se o tom   zbytečně moc rozepsal. Ten   film jakousi hloubku má, ale   stačilo kdybych jen napsal   "nelíbilo se mi to,   celej film jsem byl nasranej,   zkaženej večer".
AineRevan
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.7.2009
...
Tak tohle bych neoznačila za   horor, natož dobrý horor...   Jde o neskutečně hloupou a   předvídatelnou slátaninu s   jednoduchými, místy dost   nesmyslnými dialogy. Celý   příběh je snadno   odhadnutelný a postavy   postrádají jakoukoli logiku   jednání. Vše je absurdní a   nesmyslné.. Jeden z   nejhorších filmů, co jsem   kdy viděla.. A nepřeháním.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih25712minih25712Jdi a dívej se (1985) 
Idi i smotri n
minih20446minih20446Tajemství meče (1991) 
By the Sword n
minih5320minih5320Crash (1996) 
Crash n
minih9149minih9149Interview s upírem (1994) 
Interview with the Vampire n
minih98211minih98211Mafiánovi (2013) 
Malavita n
minih47144minih47144Králova přízeň (2008) 
The Other Boleyn Girl n
minih10722minih10722Královna Margot (1994) 
La Reine Margot n
minih44063minih44063Pokoj 1408 (2007) 
1408 n
minih3574minih3574Baraka - Odysea země (1992) 
Baraka n
minih55141minih55141Angelína balerína (2001) [TV seriál] 
Angelina Ballerina n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10