reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jezdec v čase

Timerider: The Adventure of Lyle Swann

Rok:
1982
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Jezdec v čase

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2009
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2015
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2014
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76458minih76458Naslouchej svému srdci (2010) 
Listen to Your Heart n
minih37312minih37312Nájemník (1976) 
Locataire, Le n
minih16157minih16157Pohřeb v Berlíně (1966) 
Funeral in Berlin n
minih5966minih5966Dej si pohov, kámoši (1993) 
Grumpy Old Men n
minih48026minih48026Loupež za bílého dne (2008) 
Daylight Robbery n
minih5715minih5715Čtyři vraždy stačí, drahoušku! (1970) 
Čtyři vraždy stačí, drahoušku! n
minih9285minih9285Jak se dělá smích (1980) 
n
minih22725minih22725Volba zbraní (1981) 
Le Choix des armes n
minih105087minih105087Styl 60 (1990) [TV film] 
Styl ´60 n
minih102210minih102210Enderova hra (2013) [2k digital] 
Ender's Game n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
7   - Erkul
8   - curil
8   - martin.stu
7   - Agostino
6   - thejduk
6   - RM
7   - MaKy92z
5   - Lasy
8   - kapelnik
8   - Indiana.Jo
5   - Nik
6   - Mano855

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

98 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.437/0.412