reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jezdec v čase

Timerider: The Adventure of Lyle Swann

Rok:
1982
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Jezdec v čase

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2015
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2009
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2010
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2015
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2014
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19852minih19852Stůj při mně (1986) 
Stand By Me n
minih39410minih39410Soudruh Don Camillo (1965) 
Il Compagno don Camillo n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n
minih12663minih12663Mlčení mužů (1969) 
Mlčení mužů n
minih145212minih145212Kojak: Vždycky je tu něco (1990) [TV film] 
Kojak: It's Always Something n
minih54169minih54169Jonah Hex (2010) 
Jonah Hex n
minih4074minih4074Bílý bizon (1977) 
The White Buffalo n
minih100738minih100738Teen Spirit (2011) [TV film] 
Teen Spirit n
minih40238minih40238Králové a královna (2005) 
Rois et reine n
minih53340minih53340Vesmírná exploze (2008) [TV film] 
Impact n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
7   - Erkul
8   - curil
8   - martin.stu
7   - Agostino
6   - thejduk
6   - RM
7   - MaKy92z
5   - Lasy
8   - kapelnik
8   - Indiana.Jo
5   - Nik
6   - Mano855
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140550
Osobností: 602604
Fotografií: 520701
Plakátů: 252178
Obsahů a biografií: 129564

Poslední komentáře

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

12 kol (2009)

12 kol
Standardní akční snímek,   kdy jedna akce střídá   druhou, má to patřičný   švih, napětí a dostatečný   elán. Když se to rozjede,   neexistuje více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Larva (2005) [TV film]

Larva
Televizní ekohoror nemající   čím překvapit. Dějová   šablona je stále totožná   už od dob Spielbergových   Čelistí, CGI efekty jako z   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.416/0.393