reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jestřábí moudrost

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1989
„Baladický příběh na motivy staré irské legendy zobrazuje věčný boj dobra a zla, lásky a nenávisti.“

Celkové hodnocení filmu Jestřábí moudrost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.2.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.7.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.7.2015
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.1.2016
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2006
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2009
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2016
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.7.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2009
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014
Luraj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2010
SaraPDG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2012
Mrnus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40224minih40224Divočina (2006) 
The Wild n
minih16667minih16667Poslouchej mou píseň (1991) 
Hear My Song n
minih31269minih31269Valter brání Sarajevo (1972) 
Valter brani Sarajevo n
minih99972minih99972Dělat zázraky (2010) [TV film] 
Healing Hands n
minih23268minih23268Western Union (1941) 
n
minih93806minih93806Mars a Avril (2012) 
Mars et Avril n
minih12169minih12169Matyáš Sándor (1979) [TV minisérie] 
Mathias Sandorf n
minih40392minih40392Hendrix (2000) [TV film] 
Hendrix n
minih23088minih23088Vysoká hra patriotů (1992) 
Patriot Games n
minih30799minih30799Dobrodružství Ali-Baby a 40 loupežníků (1979) 
Priključenija Ali-Baby i soroka razbojnikov n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
5   - curil
6   - clara.bow
5   - Edward52
2   - M.A.G.
2   - jmenuji.se
3   - volam.sa.p
6   - AGAMEMNON
4   - REKBRIT
5   - New
6   - satyr
8   - rimeon
6   - Kycky
2   - thefj
7   - Persefonia
6   - Milicent
6   - rosta12
10 - Bohous.gr
6   - Luraj
9   - SaraPDG
6   - Mrnus

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

86 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.274/1.19