Duben
ohodnotit

Červený trpaslík [TV seriál]

Jenom sympaťáci (1999) - 8. díl (8. série)

Only the Good…

Rok:
1999
Délka:
30 minut
 

Obsah filmu Jenom sympaťáci

 
Trpaslík je v ohrožení a kvůli nedostatku záchranných lodí musí většina posádky na palubě zůstat. Naše parta však nechce čekat na smrt a odejde do zrcadlového vesmíru, kde má Rimmer sehnat vzorec látky, která by mohla loď zachránit.

Jenom sympaťáci umírají mladí...
Konec - to určitě...

Autor: superfilmar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Ed ByeEd Bye  
hraje:
Craig CharlesCraig Charles.....Dave Lister [34]   
Danny John-JulesDanny John-Jules.....Kocour [38]   
Chris BarrieChris Barrie.....Arnold Rimmer [39]   
Robert LlewellynRobert Llewellyn.....Kryton [43]   
Chloë AnnettChloë Annett.....Kristina Kochanská [27]   
Norman LovettNorman Lovett.....Holly [52]   
scénář:
Doug NaylorDoug Naylor  
námět:
Doug NaylorDoug Naylor  
Rob GrantRob Grant  
hudba:
Howard GoodallHoward Goodall  
Samuel BarberSamuel Barber  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Jenom sympaťáci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2013
Jenom sympaťáci
Poslední díl Červeného trpaslíka. Původně   vše samozřejmě mělo skončit jinak, Červený   trpaslík měl přistát na planetě Země, ale   tato verze byla finančně natolik nákladná, že   se od ní opustilo a byl natočen jiný konec. I   ten však má dvě alternativy. Dovoluji si   uveřejnit tu druhou, kterou jsem nemohli v   televizi vidět. Možnost shlédnutí na youtube   nebo na DVD Červeného trpaslíka v sekci Bonusy.   Zdroj Wikipedie:

Alternativní závěr epizody   (v němž posádka Červeného trpaslíka   přežije), k němuž se napsal scénář a   natočil se, byl vystřižen na poslední chvíli.   Tuto část lze zhlédnout na DVD 8. série   („Special Features“) a na YouTube.

V této   verzi si Rimmer zapamatuje protilátku k viru,   jenž požírá Červeného trpaslíka. Zabere mu   2 hodiny, než si zapamatuje její název (musí   často přeskakovat do zrcadlového vesmíru,   neboť v běžném vesmíru se chemický vzorec   protilátky ihned změní na chem. vzorec viru).   Nakonec to Rimmer stihne v pravý čas a Kryton   vyrobí potřebnou protilátku.

Těžařská   loď je zachráněna a Rimmer se usídlí v   kapitánově kajutě. Lister, Kocour a Kochanská   oslavují přežití. Už nejsou vězni a mohou se   volně pohybovat po lodi. Kryton se opět ujme   žehlení.

Mezitím kapitán Hollister a zbytek   důstojníků bezmocně sleduje mateřskou loď ze   svých Kosmiků a Modrých skrčků (menší   planetární a úniková plavidla), kterými se   evakuovali z rozkládajícího se obřího   plavidla. Kryton se mrkne na jejich početnou   flotilu a zeptá se Rimmera, jestli by nemohli   zpomalit, aby se flotila s důstojníky mohla   zpátky nalodit. Rimmer, v narážce na Horatia   Nelsona v bitvě u Kodaně odpoví: „Motory na   plný výkon, pane Krytone, žádné lodě   nevidím!“

Alternativní verze končí v   momentě, kdy se Rimmer snaží srovnat u   výdejního automatu dluh z minulosti. Ten po něm   vystřelí plechovku, která jej trefí do   zátylku a Rimmer upadne do bezvědomí.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697746
Fotografií: 763802
Plakátů: 376377
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10