reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jednotka 08/15: Před bojem

08/15

Žánr:
Země:
Rok:
1954
Délka:
95 minut
„Úvodní film německé válečné trilogie.“

Celkové hodnocení filmu Jednotka 08/15: Před bojem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.1% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2011
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.5.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2009
jager
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2013
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.6.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.7.2011
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.10.2007
Vladimír25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
bukajkalab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2016
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39727minih39727Zlato v Black Hills (1968) 
Spur Des Falken n
minih101619minih101619Terezské údolí – Dívejte se srdcem (2010) 
n
minih22776minih22776Vrah ve mně (1976) 
The Killer Inside Me n
minih65303minih65303Queen: Greatest Flix I & II (1998) (2002) 
Queen: Greatest Flix I & II (1998) n
minih27782minih27782Erin Brockovich (2000) 
Erin Brockovich n
minih83132minih83132A csodacsatár (1956) 
A csodacsatár n
minih6640minih6640Dokonalý svět (1993) 
A Perfect World n
minih88066minih88066Rendezők cérnaszálon (2008) [TV film] 
Rendezők cérnaszálon n
minih51360minih51360Castle na zabití (2009) [TV seriál] 
Castle n
minih31888minih31888Belphegor: Fantom Louvru (2000) 
Belphégor – Le fantome du Louvre n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Jednotka 08/15: Ve válce (1955)

 Jednotka 08/15: Ve válce (1955)
Jednotka 08/15: Ve válce n
08/15 – Zweiter Teil
Žánr: válečný / drama
Země: NSR
Režie: Paul May

(pokračování)

Jednotka 08/15: Ve vlasti (1955)

 Jednotka 08/15: Ve vlasti (1955)
Jednotka 08/15: Ve vlasti n
08/15 – In der Heimat
Žánr: válečný / drama
Země: NSR
Režie: Paul May

(pokračování)

Hodnocení filmu

56.1 %
8   - cicis
6   - Erkul
8   - Edward52
7   - moldovan
7   - jager
8   - dederon
5   - Rendys
9   - soptik
5   - Area
1   - stixman
8   - tvo
10 - mary.charl
6   - nacshakur
3   - dr.obek
2   - valentine
6   - Vladimír25
7   - kovandos
4   - 10kacka10
4   - opl
5   - Status

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.365/0.34