reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.1.2017 a svátek má Běla. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jedničky má papoušek [TV inscenace]

Rok:
1979
Délka:
58 minut
„Pohádka o ztracených jedničkách“

Celkové hodnocení filmu Jedničky má papoušek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2012
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.12.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.4.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.2.2008
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.9.2006
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31921minih31921Hrabě Monte Christo (1998) [TV minisérie] 
Le comte de Monte Cristo n
minih32903minih32903Zachránce (2001) 
Hostage Negotiator n
minih29787minih29787Krásná čarodějka (1942) 
I Married A Witch n
minih111689minih111689Nemocnice Parkland (2013) 
Parkland n
minih35783minih35783Moje válka (2001) 
Boźe skrawki / Edges of the Lord n
minih3365minih3365Automat na přání (1968) 
n
minih65068minih65068Co víc si můžu přát (2010) 
Cosa voglio di più n
minih56583minih56583Opravdová hlava rodiny (2006) 
Alpha Male n
minih49517minih49517Climax! (1954) [TV seriál] 
Climax! n
minih4057minih4057Skvělé dobrodružství Billa a Teda (1989) 
Bill & Ted's Excellent Adventure n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
9   - curil
2   - New
5   - melakara
5   - satyr
4   - Jarda.ftr
4   - michal33
4   - fingon
4   - AlbertPeta
5   - Ondra44
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140591
Osobností: 602694
Fotografií: 520918
Plakátů: 252206
Obsahů a biografií: 129596

Poslední komentáře

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Jeden z nejslabších filmů s   tématikou pohraničí vůbec.   Jana Brejchová v roli   řádové sestry naprosto   neztotožnitelná s rolí,   příběh více >

Autor: Dendy123 | Hodnocení: 3 / 10

Highlander (1986)

Highlander
V 80. letech se rodil jeden   filmový skvost za druhým a   mezi ně patří i tento   snímek. Highlander je takový   mix tří žánrů dohromady,   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Co se týče zpracování,   nelze nic vytknout. Steven   Spielberg opět udělal kus   práce a to i díky dobře   zpracovanému scénáři.   Jenomže to více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Deepwater Horizon: Moře v plamen...

Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Vesměs tuctový film, možná   budu muset zkouknout ještě   jednou. Žádné památné   scény, sťísňující   pocity, strach o postavy,   tohle všechno tu chybí

Autor: Duri86 | Hodnocení: 6 / 10

Grandhotel Budapešť (2014)

Grandhotel Budapešť

Grandhotel Budapešť
Tyhle poeticky vyprávěné   filmy jsou sice dosti   neotřelé, avšak nemusí   vždy dobře sednout, což je   z části i tento případ.   Děj je více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.54/0.513