reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jediná cesta

Okovani soferi

Další název:
Единственная дорога
Žánr:
Rok:
1975
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Jediná cesta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2010
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.9.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2015
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2009
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2010
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.7.2009
ipar1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010
Hasky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39592minih39592Nesnáze pana účetního (1976) 
Il secondo tragico Fantozzi n
minih10486minih10486Koně se také střílejí (1969) 
They Shoot Horses, Don't They? n
minih65737minih65737Muž v pokušení (2009) 
Solitary Man n
minih15463minih15463Parta snů (1989) 
The Dream Team n
minih103650minih103650Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) 
Paranormal Activity: The Ghost Dimension n
minih34318minih34318Červený Bedrník (1999) [TV seriál] 
The Scarlet Pimpernel n
minih13864minih13864Nejkrásnější věk (1968) 
n
minih114014minih114014Palermo (2009) [TV seriál] 
Squadra antimafia - Palermo oggi n
minih60166minih601663 jehly (2005) 
3 Needles n
minih18186minih18186Rumburak (1984) 
Rumburak n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 %
6   - Erkul
6   - curil
8   - hvezdyn
7   - moldovan
2   - AGAMEMNON
7   - satyr
7   - lejtenant
7   - Kycky
9   - Kachy
7   - Roman333
6   - kreator23
9   - tvo
6   - ipar1
5   - Hasky

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.514/0.493