reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jeď trabi, jeď

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.4.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2012
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2009
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.12.2012
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
kuky87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44777minih44777Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video] 
Wrong Turn 2: Dead End n
minih66939minih66939Čtyřlístek ve službách krále (2013) 
Čtyřlístek ve službách krále n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih58844minih58844Sopka (2003) [TV film] 
Terror Peak n
minih13228minih13228Muž, který tam nebyl (1983) 
Man Who Wasn´t There n
minih5597minih5597Česká soda (1993) [TV cyklus] 
Česká soda n
minih42665minih42665Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou (1977) [TV film] 
Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou n
minih37770minih37770Vydrýsek (2003) [TV seriál] 
Vydrýsek n
minih45337minih45337Daniel a superpsi (2004) 
Daniel and the Superdogs n
minih69324minih69324Jedeme na Honolulu (1933) 
Sons of the Desert n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
2   - curil
4   - R.RICKIE
8   - satyr
6   - Kycky
9   - Faustka
9   - Obivan
6   - Gredor
4   - Stallone56
7   - KURUAZIE
7   - kuky87
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139531
Osobností: 599374
Fotografií: 517123
Plakátů: 250302
Obsahů a biografií: 128871

Poslední komentáře

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Totální odpad. Zmasakrovali   i poměrně vtipné scénky.   Někteří "herci" ani hrát   neumí. Troškův Kameňák   byl proti tomuhle umělecké   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.53/0.51