reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jdi za mámou, táta pracuje

Va voir maman, papa travaille

Další název:
Your Turn, My Turn
Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
95 minut
„Někdy musí láska počkat, než vychováme děti.“

Celkové hodnocení filmu Jdi za mámou, táta pracuje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2010
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih87245minih87245Walesa: Člověk naděje (2012) [2k digital] 
Wałęsa. Człowiek z nadziei n
minih54880minih54880Jmenuji se Pecos (1966) 
Due once di piombo n
minih19259minih19259Smyslná orchidej (1989) 
Wild Orchid n
minih40085minih40085Leviathan (1989) 
Leviathan n
minih87640minih87640Opravdová mladá dívka (1976) 
Une vraie jeune fille n
minih110377minih110377Vše je ztraceno (2013) [2k digital] 
All Is Lost n
minih19034minih19034Slepá ulička (1966) 
Cul-De-Sac n
minih46147minih46147Suprhrdina (2008) 
Superhero Movie n
minih48222minih48222Příběhy Richarda O. (2007) 
L´Histoire de Richard O. n
minih5486minih5486Černá punčocha (1987) 
Černá punčocha n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
8   - cicis
6   - curil
9   - melakara
8   - oulisna
9   - Johnny1
10 - zsuzsanna

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

90 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

90 minut již uběhlo
135 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

70 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Svatá čtveřice (2012) [2k digi...

20:15 - 22:05

75 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139666
Osobností: 599809
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.501