reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jdi za mámou, táta pracuje

Va voir maman, papa travaille

Další název:
Your Turn, My Turn
Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
95 minut
„Někdy musí láska počkat, než vychováme děti.“

Celkové hodnocení filmu Jdi za mámou, táta pracuje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.12.2010
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24622minih24622Vzhůru nohama (1938) 
n
minih35128minih35128Cesta byla suchá, místy mokrá (2002) [TV film] 
n
minih9987minih9987Karel Kryl - Kdo jsem? (1993) 
n
minih44163minih44163Mastičkář (1981) 
Znachor n
minih9273minih9273Jak je těžké být dědečkem (1951) 
Father´s Little Dividend n
minih27184minih27184Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 
La Moutarde me monte au nez n
minih23044minih23044Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 
The Shawshank Redemption n
minih65985minih65985Az órlás (1984) 
Az órlás n
minih13044minih13044Můj pasák (1996) 
Mon homme n
minih43077minih43077Sejmi je všechny (2007) 
Shoot 'Em Up n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
8   - cicis
6   - curil
9   - melakara
8   - oulisna
9   - Johnny1
10 - zsuzsanna

TV Program

ČT1 - Pomeranč

09:50 - 10:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

10:00 - 10:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:45 - 11:00

27 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Srdce se nemýlí (2003) [TV fil...

10:10 - 12:05

2 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129558

Poslední komentáře

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Proste Jim Carrey. Místy   vtipný, ale většinou   trapný. Kdo viděl jeden jeho   film, jako by viděl všechny.   Pokud si můžu vybrat, tak se   mi líbil v Masce. Tam   exceluje a přitom není   trapný.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Héééč, a já jsem taky   viděl budoucnost,   hééééč. Už podle humbuku   kolem tohoto veledíla jsem   tušil velkou krávovinu, a   dopředu jsem si více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.493/0.471