reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jasnovidec [TV film]

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
88 minut
„Podvodník nebo mimořádným talentem obdařený muž? Příběh nejkontroverznější osobnosti 30. let minulého století - jasnovidce Hanussena.“

Celkové hodnocení filmu Jasnovidec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.11.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2008
hejtman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.4.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.5.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2006
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.5.2009
Elí
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25367minih25367Pepek prezidentem (1956) 
Popey for President; n
minih24520minih24520Keby som mal pušku (1971) 
Keby som mal pušku n
minih28353minih28353Co jsem komu udělala? (1984) 
Qué he hecho yo para merecer esto? n
minih36909minih36909Princ a já (2004) 
The Prince and Me n
minih9217minih9217Já, Claudius (1976) [TV seriál] 
I, Claudius n
minih42060minih42060Chlapci a chlapi (1988) [TV seriál] 
n
minih40496minih40496Pusinky (2007) 
n
minih45127minih45127Báječné ženy na létajících strojích (1978) [TV pořad] 
Báječné ženy na létajících strojích n
minih26721minih26721Tchyně (1963) 
Tchyně n
minih41090minih41090Pravda a lež (1992) [TV inscenace] 
Pravda a lež n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
5   - argenson
7   - ignac1
8   - hejtman
7   - Faye
8   - brnvl2105
7   - zepo
7   - rosta12
8   - sofry
7   - sluníčko
7   - scareface6
2   - Kloby
7   - Elí
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.156/0.134