reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jasná lež [TV film]

A Bright Shining Lie

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
118 minut
„Nový pohled na válku ve Vietnamu, který tolik otřásl svědomím i sebevědomím Američanů.“

Celkové hodnocení filmu Jasná lež

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.9.2009
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2015
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2009
Joker93
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2011
LUCIUS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2008
bikerboyz83
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9567minih9567Jen blázni spěchají (1997) 
Fools Rush In n
minih48333minih48333El Alamein (1958) 
El Alamein n
minih30996minih30996Memento (2001) 
Memento n
minih45021minih45021Poslední obrněný vlak (2003) 
Polsednij pojezd n
minih41690minih41690Agent v sukni 2 (2006) 
Big Momma's House 2 n
minih48102minih48102Stáhni mě do pekla (2009) 
Drag Me to Hell n
minih38924minih38924Mise (2004) [TV film] 
Phantom Force n
minih7908minih7908Gloria Estefan - Everlasting Gloria! (1995) 
Gloria Estefan: Everlasting Gloria n
minih19124minih19124Smrt jí sluší (1992) 
Death Becomes Her n
minih32415minih32415Rammstein - Live Aus Berlin (1998) [DVD] 
Rammstein / Live Aus Berlin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - R.RICKIE
5   - 151974
8   - sluníčko
8   - Joker93
8   - LUCIUS
8   - bikerboyz8

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

27 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.234/0.209