reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jana Eyrová [TV film]

Jane Eyre

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
4.5.1973
„Romantický příběh milenců podle románu Charlotty Brontëové.“

Celkové hodnocení filmu Jana Eyrová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2013
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.12.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2012
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.11.2007
Marci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.9.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20248minih20248Škrtiči z Hillside (1989) [TV film] 
The Case of the Hillside Stranglers n
minih42384minih42384Malá Miss Sunshine (2006) 
Little Miss Sunshine n
minih63545minih63545Dům hrůzy (2006) 
Mustang Sally n
minih8681minih8681Hrací skříňka (1989) 
Music Box n
minih24579minih24579Romeo a Julie na konci listopadu (1971) [TV film] 
n
minih27797minih27797Hra snů (1999) 
For Love of the Game n
minih23622minih23622Zásah z pekla (1993) 
Hellbound n
minih95904minih95904Národní klenoty (2011) [TV cyklus] 
n
minih32607minih32607Experiment (2001) 
Das Experiment n
minih13387minih13387Na startu je delfín (1974) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
7   - curil
6   - clara.bow
7   - pataamat
8   - mia
4   - Lienocka22
6   - Nasudr
7   - Milicent
4   - banik
3   - Marci
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.935/0.9