reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jan Výrava

Žánr:
Rok:
1937
Premiéra v ČR:
28.1.1938

Celkové hodnocení filmu Jan Výrava

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2008
dolezelova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10644minih10644Tragické kouzlo (1951) 
Incantesimo tragico n
minih64831minih64831Zeťák (1993) 
Son in Law n
minih12411minih12411Mikoláš Aleš (1951) 
Mikoláš Aleš n
minih47673minih47673Mstitel (2006) [TV film] 
Avenger n
minih8501minih8501Horečka džungle (1991) 
Jungle Fever n
minih17114minih17114Prosperovy knihy (1991) 
Prospero's Books n
minih19003minih19003Slaměný vdovec (1955) 
Seven Year Itch n
minih14837minih14837Oheň v oblacích (1993) 
Fire in the Sky n
minih24314minih24314Žena versus sekretářka (1936) 
Wife vs. Secretary n
minih33316minih33316Bůh je velký - já ne (2001) 
Dieu est grand, je suis toute petite n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
7   - curil
7   - clara.bow
6   - Edward52
7   - nick4
7   - dolezelova

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

11 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.666/0.642