reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

James Bond

historie seriálu filmů o agentu 007

Celkové hodnocení filmu James Bond

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 93.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
dedecko75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.11.2008
Habr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2007
denivel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
lilinkamirovska1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2009
vrnatadavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.1.2011
krecicelili
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9305minih9305Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (1974) 
Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách n
minih33995minih33995Johnny English (2003) 
Johnny English n
minih36082minih36082Horem Pádem (2004) 
Horem Pádem n
minih40764minih40764Skandál (2006) 
The Hoax n
minih42277minih42277Kriminálka Miami (2002) [TV seriál] 
CSI: Miami n
minih4330minih4330Blokáda - II (1978) 
Blokada - (Leningradskij metronom, Operacija "Iskra") n
minih6117minih6117Desperado (1995) 
Desperado n
minih5275minih5275Con Air (1997) 
Con Air n
minih4265minih4265Bláznivá střela (1988) 
The Naked Gun: From the Files of Police Squad! n
minih34902minih34902Rychle a zběsile 2 (2003) 
2 Fast 2 Furious n

Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

78 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

78 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

58 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

63 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.07/0.048