reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jako v zrcadle

Sasom i en spegel

Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Jako v zrcadle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2011
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2013
Archer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2012
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2006
JNvT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2009
LU-80-M-33_R
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.1.2015
dansida
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.11.2009
nouvellevague
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20543minih20543Takové jsou všechny (1992) 
Così fan tutte n
minih44332minih44332Alinin sen (2005) [TV film] 
Alina / Alinas Traum n
minih28766minih28766Než se setmí (2000) 
Before Night Falls n
minih21169minih21169Tom Jones (1963) 
Tom Jones n
minih16926minih16926Prêt-à-Porter (1994) 
Prêt-à-Porter n
minih4816minih4816Buster: Velká vlaková loupež / Buster (1988) 
Buster n
minih117673minih117673Sen o nevinnosti (1994) 
Sipur Shematchil Belevaya Shel Nachash n
minih127037minih127037Schmitke (2015) 
Schmitke n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih56886minih56886Maradona (2008) 
Maradona by Kusturica n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
8   - curil
8   - Justik66
8   - pataamat
9   - Akana
10 - melakara
7   - Zimmy871
9   - Archer
9   - Angelo.Fer
9   - JNvT
10 - LU-80-M-33
9   - dansida
10 - nouvelleva
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.595/0.571