reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jak je těžké být dědečkem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.9.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.6.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.1.2013
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14144minih14144Neúplatní (1987) 
The Untouchables n
minih25499minih25499Big Hit (1998) 
The Big Hit n
minih27791minih27791Hranice lásky (1999) 
The End of the Affair n
minih24836minih24836Zastihla mě noc (1985) 
Zastihla mě noc n
minih41786minih41786Garfield 2 (2006) 
Garfield: A Tail of Two Kitties n
minih49927minih49927Byl lásky čas (1937) 
n
minih29318minih29318Divoch (1953) 
The Wild One n
minih5058minih5058Cesta kolem světa za 80 dní (1956) 
Around the World in Eighty Days n
minih36848minih36848Za mořem (2004) 
Beyond the Sea n
minih19967minih19967Svátek věřitelů (1939) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
9   - Erkul
9   - clara.bow
9   - pataamat
9   - Faye
8   - melakara
7   - Out-Of-Way
9   - oulisna
8   - antoninses
10 - tvo

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:00 - 01:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

57 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.401/0.379