reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jak je důležité míti Filipa

The Importance of Being Earnest

Žánr:
Rok:
1952
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Jak je důležité míti Filipa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.5.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.2.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.3.2008
petroniuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.4.2006
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
CZMirek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
pupisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Elgahar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69224minih69224Temná krajina (2009) 
Dark Country n
minih35736minih35736Takové milování (1962) 
A Kind of Loving n
minih7445minih7445Evropané (1979) 
The Europeans n
minih20554minih20554Takový je život (1929) 
n
minih126140minih126140Hrdina Max (2015) 
Max n
minih18875minih18875Siréna od Mississippi (1969) 
La Sirene du Mississippi n
minih4839minih4839Byl jednou jeden policajt (1972) 
Il Etait Une Fois Un Flic… n
minih36990minih36990Major Dundee (1965) 
Major Dundee n
minih56077minih56077Jsou hvězdy, které nehasnou (2001) [TV pořad] 
n
minih47134minih47134Pět vlků (1977) 
Okami yo rakujitsu o kire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.5 %
7   - curil
9   - jarda53
9   - pataamat
7   - R.RICKIE
9   - satyr
9   - Jarda.ftr
9   - rosta12
10 - Area
10 - petroniuss
10 - veryold3
10 - CZMirek
7   - pupisek
9   - Elgahar

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

23:20 - 00:15

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Pouta (2009)

22:05 - 00:25

93 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Konec světa (1999)

22:05 - 00:20

93 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

23:20 - 00:15

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140537
Osobností: 602576
Fotografií: 520690
Plakátů: 252168
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Pokémon (1997) [TV seriál]

Pokémon
Tento komerční animák je   důležitým mezníkem v   historii Anime, neboť tímto   výtvorem totiž odstartovala   nová éra Anime, bohužel   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministce, která si   mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to udělá a více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Chlapci a chlapi (1988) [TV seri...

NAPROSTÝ HNUS

Chlapci a chlapi
SERIÁL JE HRUBOU URÁŽKOU   TĚCH CO NA DVA ROKY MUSELI   JÍT DO VOJENSKÉ   SLUŽBY.(přesně jak píše i   curil) Je zkreslený a   nepravdivý, více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Trapnost 1. Triedy.... To   Careyho vyslamivanie a tie   trapne pohyby na to sa neda   divat...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 2 / 10

Temný Kraj (2017) [TV seriál]

Ne éé

Temný Kraj
tak to byla reakce na   zhlédnutí prvního   dílu.Holky Bártů si spletly   asi žánr.Je možné že se   to v pokračování zlepší?   O tom zatím silně pochybuji.

Autor: lion71 | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.87/0.846