Zari
ohodnotit

Dokud budu žít

Jab Tak Hai Jaan

Další název:
Solang ich lebe; J.T.H.J.; Dokud budu žít
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
175 minut

Obsah filmu Dokud budu žít

 
Mladá reportérka Akira se vsadí s kamarády, že skočí z útesu do moře a vše natočí. Jenže skok se jí nevydaří a ona se začne topit. Naštěstí je poblíž major Samar Anand, který Akiře zachrání život. Aby se dívka ohřála, dá jí svou vojenskou bundu a poté odjede. Akira odejde v bundě domů a nalezne v ní Samarův deník.

V deníku se dočte, že když byl Samar mladý, hluboce se zamiloval do Meery, dívky z lepší společnosti. Meera ze začátku jeho lásku odmítala, protože se brzy měla provdat. Jenže Samara také milovala a nakonec svým citům podlehla, přestože byla přesvědčená, že bůh je za to potrestá. Jednoho dne měl Samar ošklivou nehodu na motorce...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
hindská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Dokud budu žít >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

srklove
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2014
Tak dlouho, jak budu žít
Tohle je jeden z nejkrásnějších indických   filmů. Nevadila mi ani délka (ostatně já jako   milovnice Bollywodských filmů se SRK jsem na ní   zvyklá). Příběh je zajímavý a myslím si,   že se zalíbí každému.
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Mno, tak to bylo dost dobrý. Sice je to trochu   natáhlý, a jako snad každej indickej film tam   jsou hudební vsuvky, ale tady mě sedly. Fakt   jsem do poslední chvíle netušil, jak to dopadne   :-) Ty indky byly fakt pěkný obě.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Dokud budu žít (2012)Dokud budu žít (2012)Dokud budu žít (2012)Dokud budu žít (2012)
Reklama