reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Já se z tebe zblázním

Dutch

Další název:
Driving Me Crazy; Dutch aneb Bláznivá cesta
Rok:
1991
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Já se z tebe zblázním

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.9.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2007
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2013
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6881minih6881Chodím sám (1948) 
I Walk Alone n
minih108280minih108280Boj o syna: Příběh Tiffany Rubinové (2011) [TV film] 
Taken from Me: The Tiffany Rubin Story n
minih131184minih131184Ohnivá zkáza (2014) [TV film] 
Firequake n
minih44772minih44772Kozí roh (1972) 
Kozijat rog n
minih40758minih40758Angel-A (2005) 
Angel-A n
minih27714minih27714Téměř bez šance (1999) 
Brokedown Palace n
minih59166minih59166Pamela - žiju si, jak chci (2008) [TV pořad] 
Pam: Girl on the Loose n
minih46517minih46517Marie (2005) 
Mary n
minih143540minih143540Hranice šílenství (1989) 
Edge of Sanity n
minih44382minih44382Ten, který musí zemřít (1957) 
Celui qui doit mourir n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
4   - SvoKar
7   - curil
8   - AGAMEMNON
6   - catamount
8   - New
9   - oulisna
7   - Rendys
10 - POČÍTAČ
9   - uriel
4   - kovandos
10 - mirisek
5   - Collie
8   - Karolin.Sa
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.464/0.437