reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Já Baryk [TV seriál]

Rok:
1997
Délka:
9 minut, 12 epizod
Premiéra v ČR:
28.4.2002
„Příběh hlídacího psa, který každý den zažívá nová dobrodružství.“

Celkové hodnocení filmu Já Baryk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.7.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.6.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.10.2011
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2012
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.11.2010
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2005
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2014
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2014
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2012
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.10.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2008
kolokaghatia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.8.2010
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jelinem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2008
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
KCilka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11273minih11273Legenda o zlaté perle (1987) 
The Legend of the Golden Pearl n
minih29027minih29027Peklo na bitevním poli (1988) 
Hell on the Battleground n
minih19892minih19892Superpolicajti z Miami (1985) 
Miami Supercops n
minih40000minih40000Policajtem proti své vůli (2005) 
The Man n
minih24984minih24984Čas dluhů (1998) 
n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n
minih34016minih34016Planeta pokladů (2002) 
Treasure Planet n
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n
minih19055minih19055Sloní muž (1980) 
The Elephant Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.6 %
3   - M.A.G.
6   - REKBRIT
4   - catamount
7   - Faye
5   - Kycky
5   - meduska
5   - zazrakpave
8   - Luky
6   - dals
7   - hrosik92
8   - Alex.Denim
8   - tempuss
4   - okopavel
7   - karesm
4   - kolokaghat
6   - Bogy
7   - jelinem
9   - mirisek
8   - KCilka

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

84 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

84 minut již uběhlo
141 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

64 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Prima - Svatá čtveřice (2012) [2k digi...

20:15 - 22:05

69 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139666
Osobností: 599809
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.743/0.72