reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Já a táta

A Little Inside

Další název:
Ja a ocko; My and Dad
Rok:
1999
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Já a táta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2007
ipjp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.11.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
monca121
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.12.2007
Analikp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28101minih28101Srdíčka (1998) 
Don't go Breaking My Heart n
minih43211minih43211Casshern (2004) 
Casshern n
minih9789minih9789Jules a Jim (1962) 
Jules et Jim n
minih5833minih5833Dáma s kaméliemi (1981) 
La storia vera della signora dalle camelie n
minih43973minih43973Klid ve tvém srdci (1997) [TV film] 
Holiday in Your Heart n
minih8711minih8711Hranice zoufalství (1998) 
Desperate Measures n
minih5539minih5539Černý orel (1988) 
Black Eagle n
minih27184minih27184Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 
La Moutarde me monte au nez n
minih19980minih19980Svědek (1981) 
Garde à vue n
minih36377minih36377Ted Bundy (2002) 
Ted Bundy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 %
4   - Faye
5   - ipjp
3   - uriel
7   - sekkos
8   - mirisek
5   - Collie
5   - monca121
10 - Analikp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140492
Osobností: 602470
Fotografií: 520522
Plakátů: 252119
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Jason Bourne (2016)

podprumer

Jason Bourne
Hrozna nadstavenina, samy   vybuch a strileni, zadny dej.   Kameraman s parkinsonem.   Nepovedeny kousek. Dalsi   zbytecny pocin americke dilny.

Autor: LadisH | Hodnocení: 5 / 10

Vinnetou: Tajemství Stříbrného j...

Vinnetou: Tajemství Stříbrného jezera
Bílí muži to mají všechno   komplikovanější a tak jim   někdo musí rozbourat   bábovičky, aby se chopili   činu. Druhý díl více   uvolněnější, více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zpívej (2016)

Superstar se zvířátky....

Zpívej
Jednodušší příběh, pár   vtipných situací a bonmotů,   nadstandardní pěvecké   výkony, osobní pády a   vzestupy. Matka v domácnosti   s více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Jolanda, dcera Černého korzára (...

Jolanda, dcera Černého korzára
Španělské animované   seriály se běžně   vyznačují tím, že lidé   jsou v nich transformováni do   zvířecí podoby. Tohle je   jeden z mála více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Nevidím zlo, neslyším zlo (1989)

Nevidím zlo, neslyším zlo

Nevidím zlo, neslyším zlo
Povedená komedie, která   těží především z   originálního námětu.   Dvojice hrdinů, z nichž   první je zcela slepý a   druhý zase zcela hluchý, více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.156/0.137