Zari
ohodnotit

Indiánka, dcera slunce

Índia, a Filha do Sol

Další název:
India, Daughter of the Sun
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
85 minut

Obsah filmu Indiánka, dcera slunce

 
Uprostřed brazilské džungle je ukrytý ilegální diamantový důl, plný kopáčů toužících zbohatnout. Drsný svět rváčů a prostitutek, jehož kápo se znelíbil někomu „nahoře“ a tak musí být odstraněn. Na scéně se objevuje muž s tajným úkolem, vydávající se za bývalého vojáka, obyčejného desátníka armády, který prý chce také zkusit své štěstí při hledání diamantů. Ovšem dřív, než se vydal do džungle, v zaplivaném baru potkal indiána, pro kterého stačí koupit láhev kořalky, aby mu do postele dohodil svou dceru. Mladá indiánka potom vojáka bere jako svého muže a i proti jeho vůli ho celou dobu věrně doprovází i se svojí kozou, svým jediným...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Omnibus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2013
Problém vyřešen.
Tenhle působivý, neprávem zapomenutý snímek,   mi tenkrát svou poslední kulkou úplně   rozstřelil hlavu. A zabolelo mě z něj u srdce.   Přitom ten neznámý voják, bůhví z jaké   tajné jednotky, přicházející odnikud a po   splnění své vražedné mise zase svou pomalou,   ale vytrvalou chůzí odcházející do neznáma,   byl skoro sympaťák. Infiltrovat a zbavit   velení. Jakýmkoli způsobem. Podobně jako v   jiné džungli na jiném kontinentě měl za úkol   v Apocalypse kapitán Willard, byť zde z úplně   jiných důvodů. Mise byla úspěšná a voják   mohl podat vysílačkou hlášení. A dokonce si   ani nemusel sám příliš umazat ruce od krve,   špinavou práci za sebe nechal udělat jiné.
 
Během jeho pouti se do něj zamilovala   sympatická indiánská dívka, která mu taky   svou domorodou léčbou zachránila život, když   mu koloval v krvi jed. Teprve na konci jeho mise,   v té chvíli loučení mi došlo, jak příběh   skončí. Jí, s její čistou duší, ale do   posledního okamžiku ne... Její vesele a   rošťácky rozzářené oči, když mu, nic   netušíc, ještě naposledy salutovala, jak jí   to on sám naučil, mě pak ještě dlouho   pronásledovaly ve snech. Jeho však určitě ne.   Při vzpomínce na toho anonymního vojáka, co   jen jako robot přišel splnit rozkaz, mě dodnes   mrazí.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Indiánka, dcera slunce (1982)Indiánka, dcera slunce (1982)Indiánka, dcera slunce (1982)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ryu Jeong-hyun

Ryu Jeong-hyun

Naposled navštívené:
Ryu Jeong-hyun

Ryu Jeong-hyun