Duben
ohodnotit

Iluzionista

The Illusionist

Rok:
2006
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
9.11.2006
„Magie, která vás pohltí…“

Komentáře k filmu Iluzionista

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 48
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Výborný film, u něhož musíte přemýšlet.
V českých reálech - zámek   Dobříš, Vinohradské   divadlo, pražské ulice,   prostory u Pražského hradu,   zámek Konopiště - byl   natočen film, který v   mnohém (nejen prostředím   filmování), zejména   tajemným dějem a záhadou   opředenou vraždou   připomíná o něco malinko   starší film Z pekla o   Jackovi Rozparovači. Ale   pozor! Nejde o slabý odvar,   ale minimálně o stejně   precizně natočený film s   poutavým dějem, dobře   snímanou kamerou a   sugestivními hereckými   výkony. Závěr filmu je   překvapivý a nečekaný...a   tak to má u takovýchto   filmů být. Milovníkům   tajemna, napětí, kteří   netouží po laciných   hororech s litry krve a   příšerami, doporučuji   kvalitu na úrovni, kde   veškeré   "negativno" je   obsaženo v logice myšlení a   prokresleném ději.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2009
velmi povedené dílko a velmi   slušně obsazeno  
příběh je také   skvělí a má to hlavu i patu   mně osobně se to moc   zamlouvá
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2011
Takhle se má archivovat Láska!
vůbec, vůbec jsem nevěřila   v tento film, který mne   očaroval, tak jako hlavní   hrdina veřejnost své doby,   či jeho Láska. Pro mne   maximální možné   uspokojení, strašivý   dobový pocit, spořádaný   konec. Široko daleko   doporučuji! Já si jdu   mezitím stáhnout postup,   kterým se vyčarovává   pomerančovník. Lumus Maxima   :-D
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2008
Výborně natočené drama od   kterého se nedá   odtrhnout.
Výborné   herecké výkony, výborné   děj se skvělým a   strhujícím koncem. Jen   doporučuji!
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2009
Moc hezkej film! Původně sem   chtěla dát devítku, ale ten   konec mě tak moc dostal, že   prostě musim dát deset   bodů! Určitě doporučuju!!!
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Ten film nemá naprosto   žádnou chybu. Má v sobě   prostě nějakí zvláští   kouzle, které přitahuje   dívat se na něj pořád   dokola. Po první shlédnutím   jsem vůbec netušilna čem   jsem do poslední chvíle   napnutý a ten závěr no   luxus!
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.12.2010
Film byl prostě úžasný. K   tomu, abych se na něj vůbec   podívala, mě donutila   kamarádka a já vážně   nelitovala. Edward Norton je   prostě hvězda. Jessicu jsem   nikdy moc nemusela, ale tady   byla úžasná. Nádherná   hudba a skvělá atmosféra.   Není to klasický slaďák,   tenhle film má šmrnc.
kajka9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Dokonale promyšlený   film.Edward Norton zvládl   svou roli na jedničku s   hvězdičkou a ještě tomu   dodal zajímavost.Nechyběl   strhující závěr.
jirina.legatova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2012
iluze
Povedený film.The Illusionist   = přesně vystižené.
Dívejte se, název filmu   je obsah filmu sám   "dokonalá iluze"
Ráda jsem film viděla,   příjemný.
Bumbacius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Tento film je velice   zdařilým dílkem z   "továrny" Niela   Burgera . Film má   vynikající děj u kterého   se člověk nemůže nudit.   Kouzelnické triky   prováděné Eisenheimem   (Edward Norton) jsou ve filmu   natočeny opravdu působivě a   spolu s princeznou Sophií   (Jessica Biel) to je zkrátka   záruka dobré podívané.   Tento film vřele doporučuji.
Miluska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Excelentne. Film sa natacal v   Prahe. Mozno niekomu sa zda   ako obycajny film, ale mne sa   to pacilo. Len skoda, ze   Jessica Biel vyzerala ako   komediantka, bola priserna.   Ale nastastie, ten film nestal   len na nej.
Tia
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2016
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Super obsazení, krásný   scénář a natočeno v   Čechách, prostě úžasný   film
Dr.Scorp
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2008
parádní film strašně mě   zaujal, perfektní děj nedá   se odtrhnout od filmu!! Rád   se znova zase podívám mužu   vřele doporučit
zlomik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2009
Nádherný film, obsahující   vše, co má film tohoto   žánru obsahovat a u kterého   jsem po dlouhé škále   televizních pořadů neusnul.
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2010
když umí někdo magii
Velice zajímavý film s   vykutálenou zápletkou,   hezká žena a démonický   Norton. Film jsem si dvakrát   promítl, asi jsem poprvé   něco nepochopil a k aplausu   mě něco bránilo, podruhé   byl zážitek ještě   větší. S Nortona se stává   film od filmu superhvězda.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Iluzionista
Edward Norton patří k mým   oblíbeným hercům jeho   talent je prostě neskutečný   a zde opět září ostatně   jako ve své každé roli.   Příběh mladého chlapce,   který chtěl být   iluzionistou se o několik let   později setkává se svou   dávnou láskou z dětství.   Příběh je oprvadu   originální a já mám film   velmi ráda, proto to nemůžu   jinak než ho doporučit.
Yontalcar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Tomuhle filmu se dá máloco   vytknout. Atmosféra   příběhu si vás snadno   podmaní a pak už se jen   unášíte dějem, kde   Eisenheim, mistr kouzel a   iluzí, je schopen svým   charismem a důvtipem oklamat   nejen šéf inspektora Uhla,   ale především nás,   diváky. Ostatně závěr   filmu je toho důkazem. ,,Vše   co vidíte je pouze iluze“   Ano, iluze nádherná,   vytříbená a zdůrazněná   brilantní hudbou od Philipa   Glasse.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Opravdu fajn filmík s   neuvěřitelnym koncem.Celej   film sem se dobře bavil,   přestože tu nejni nějak moc   akce, tak Eisenheimovi   tríčky jí spolehlivě   nahradí.Norton opět ukazuje,   že je fajn herec.Mimochodem,   minimálně část filmu byla   natáčená v Táboře...
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2007
Jak dlouho člověk dokáže   milovat jednu osobu aniž by s   ní byl? Hoooodně   dlouho:-).Romantický film o   lásce s kouzly(iluzemi),   kriminální zápletkou a   hlavně se šťastným koncem.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2007
Nadprůměrný film který   nepostrádá skoro nic , ale k   plnému hondocení mu přece   jenom trošku chybí. Jinak se   ovšem můžete těšit na   velice dobré herecké výkony   , podmanivou hudbu , výbornou   atmosféru , vynikající   pointu která nádherně   podtrhuje nadprůměrnou   úroveň celého díla a v   neposlední řadě vizuální   stránku filmu která je na   vysoké úrovni. Prostě   doporučuji ke shlédnutí.   85%
ELEONORA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Po dlouhé době film,
který na mně příjemně   působil. Dobová atmosféra   Vídně (Prahy) byla   kouzelná. Norton mne docela   překvapil. Zápletka   výborná, rozuzlení   neočekávané. Doporučuji   film shlédnout. Dobře se na   něj kouká.
Tink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Báječný film, jeden z   těch, na které jsem se   těšila a nezklamaly. Edward   Norton je jako vždy skvělý.   Navíc hezké české   exteriéry a k tomu konec,   který jsem vůbec   nepředpokládala. A tak to   má u správného filmu být.
anetaaneta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Vynikající film, shlédla   jsem ho 3x a pořád mě   baví. Triky připomínají   kouzla a celý film je takový   tajemný a kouzelný. Skvěle   vybrané herecké obsazení.
Jaruna.cimrman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2014
Tento film mě nikdy   nepřestane bavit. Výborný a   důvtipný děj, dobrá   atmosféra a celkem dobrý   výběr herců. Libil se mi i   herecký výkon P. Giamattiho   v roli šéf inspektora. Kdo   má rád filmy inspirované   19. stoletím, krásnými   dobovými kostýmy a kulisami,   může být příjemně   potěšen. Navíc snímek   není jen o intrikách, ale   je prolnut romantikou s   nádechem mystična a prvky   krimi. Herec Edvard Norton   natočil ve stejném roce   ještě další film Barevný   závoj. Nevím jak to ten   herec zvládal, takový   záhul, ale myslím, že   výsledek víc než dobrý. On   ten rok 2006 vůbec patřil   mezi hodně výživný na   dobré filmy, proto bych   chtěla připomenout ještě   jeden film, který je i trochu   podobný svým příběhem.   Jmenuje se Dokonalý trik.   Ovšem tady je jiné herecké   obsazení. Všechny tři filmy   doporučuji ke zhlédnutí.
weitinger
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2007
Mám rád kouzelníky a na   tento film o záhadném   Eisenhaimovi alias   Abramowiczovi, narozeném   kdesi poblíž Prahy, jsem se   docela těšil. Nezklamal. Od   začátku zaujme barva   záběrů, evidentně   retušovaných do podoby   Vídně devatenáctého   století. No a když chcete   obraz zašlé slávy   rakouského mocnářství,   točíte v Praze, Českém   Krumlově a přilehlých   zámcích. Atmosféra filmu a   samotný děj mě překvapil,   nečekal jsem totiž love   story.
Scénář bych   tu zmínil obzvlášť, neboť   autor mistrně skloubil   příběh o lásce, co   překoná kasty /hrdina se už   jako mladý začínající   kouzelník zamiluje do   krásné dívky – k jeho   smůle vévodkyně/ s   příběhem blížícího se   konce rakousko-uherské   monarchie, prolezlé korupcí,   tajnou policií a arogancí   moci. Nadchnou kouzelnické a   magické výstupy, davové   scény, tak jiné ve   srovnání s podobnými   historickými díly, tudíž   divák přivře oči nad   několika kotrmelci v dějové   linii i v samotných   dialozích /“Víme o něm   vše, vyslechli jsme   každého, kdo s ním přišel   do styku“. – „Těch   patnáct let, co byl na   středním východě a v   orientu, netušíme…“/.
Vlastně je to film se   čtyřmi herci. Iluzionista,   jeho milá, padoušký   následník trůnu a   vypravěč, nerozhodný   náčelník policie, ouřada a   nadšený amatérský   kouzelník, rozehrají partii   hodnou antického dramatu.   Ostatní zde tvoří tu   pověstnou kulisu velkého   divadla. I hudba Philipa   Glasse dokresluje příběh   zpočátku téměř   pohádkový, který doputuje   málem k hororu.
Vřele   doporučuji.
ib777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2007
Zajímavé, poutavé
Určitě si tento film   nenechte ujít, pěkné   scény, herecké výkony, děj   a tajemno. Fantazie vám bude   pracovat ale konec stejně   překvapí. Určitě si u   filmu odpočinete a budete   mít pěknej zážitek. Já ho   měl.
sionn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Pěkný   film,napínavé,udržuje   neustále vaší   pozornost,natočeno v České   republice a hlavně konec,ten   mě opravdu dostal
AliceCullen.com
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2009
perfektni film a eeward norton   je perfektni herec a tahle   role mu vazne padla, jen je   docela vtipne kdyz se snazili   z prazskeho hradu se zlatou   branou udelat schönnebrunn,   sice to pozna mozna jen   rakusak a cech ale i tak je to   docela sileny kdyz amerikani   zameni tyhle dve stavby, je   videt jak se vyznaji v hist.   pamatkach, ale jinak film   vazne excelentni plny zvratu a   tajemna..stejne by me zajimalo   jak to na konci udelal..
realwoman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2010
Okrem toho, ze je to vyborne   prespikovana vec, tento film   ma v sebe neopisatelnu   poetiku...Vela robi   prenadherna hudba. Videla som   dvakrat a mozem aj treti,   nadherne.
ziki.to
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2010
hodne dobry film.libil se i   pribuznym chytry dej,ktery vi   jak na divaka a vcelku   originalni konec.za 9
Strete
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Tento film je plný napětí a   překvapivých zvratů . Jeto   zajímavá podívané ná   kterou se můžu dívat znova   a znova a nepřestane mne   bavit. Velice doporučuji   lidem , kteří mají rádi   kouzla( nebo spíš iluze) ,   romanci , překvapení a   trochu krimanální filmy.
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2014
Snová atmosféra filmu   vskutku působí v některých   momentech až romanticky.   Podle mne jde o poměrně   silný příběh a svým   způsobem je dobré jej vidět   vícekrát, pokud se   považujete za poučeného   filmového diváka.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Tak závěr mě stejně jako   pana Inspetora dostal. To bylo   brilantní - vůbec mě   nenapadlo, že všechno byl   jen trik! Výborně   vymyšlený příběh, který   celou dobu působí poměrně   jednoduše - jeho genialita   se objeví až v poslední   minutě. wau! Také hereckému   obsazení není co vytknout -   kladné hrdiny hrají moji   oblíbení herci (tedy hlavně   Edward Norton, že :o) ),   kteří své kvality dokazují   každým dalším filmem, a   jako odporný korunní princ   Leopold taktéž skvělý   Rufus Sewell, kterého ale   nesnáším, takže taky   výboně zvolený proagonista.   Prostě obsazení výbornými   herci, kteří se navíc mohou   opřít o Příběh s velkým   P, a pro nás tím vzniká   výorná podívaná která   vtáhne do děje a nepustí do   poslední minuty, resp. jak   jsem říkala, v posledn   minutě udeří.
Jediná maličkost mi   vadí, nebo spíše mě to   ruší - celý film jsem si   uvědomovala, že exteriéry   "Vídně" byly   točené v Praze - a to ani   nejsem pražák. Ano, chápu,   že u nás je to levnější   (i když cenu pronájmu   nádvoří Pražského hradu   bych chtěla znát) než ve   Vídni a navíc máme spoustu   šikovných lidí, co jim na   filmu pomáhali....ALE...mě   to prostě trochu od děje   odvádělo...
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2011
Výborný film
Film jenž člověka vtáhne   do děje je zvědav jak to   dopadne.

Mně   osobně se film velice líbil,   má zvláštní tajemnou   atmosféru - při prvním   zhlédnutí film působí   přímo magicky, ostatně je   přeci o velkém mágu :-)
Jak to tedy vlastně je,   říkal jsem si, umí   skutečně čarovat či   nikoliv?

Doporučuji ke   zhlédnutí, stojí to za to!
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2009
Iluzionista
Výborné drama z   kouzelnického prostředí.   Filmu nechybělo napětí a   nabídl parádní děj a   zápletku. Abych však řekl   pravdu, tam mi některé   kousky, kterých nám   Eisenheim předvedl poměrně   dost, připadaly dosti   nereálné a   neuskutečnitelné. Velmi se   mi lííbilo vyústění   filmu, kdy se divák   dozvídá, že smrt Sophie a   všechno kolem toho bylo jen   dalším, tentokráte však   přímo famózním trikem   Eisenheima.
radegaster
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2015
Česká stopa
Edward Norton už delší čas   patří mezi hereckou špičku   a svým nejnovějším   snímkem částečně   točeným u nás to jen   potvrzuje. Film z velké   části sází na jeho   dokonalou schopnost okouzlit   diváka a donutit ho, aby   přistoupil na jeho   kouzelnickou hru, proti které   je vyrůstání stromku s   ovocem z květináče jen   malý cirkusový žertík.   Snímek nemůže sázet na   herecké kvality Jessicy Biel,   která stále spíše   zůstává tou průměrnou   herečkou s hezkou   tvářičkou, ale za to Paul   Giamatti pokračuje ve svých   kvalitních hereckých   výkonech. Neil Burger   přesně odhadl jaká délka   filmu naprosto odpovídá   možnostem filmu a ani   políčko Illusionisty není   nudné ani nepůsobí   zbytečně. Klidná   atmosféra, která není   mrazivá, ale zvládá vás   dokonale vrátit do doby   přelomu 19. a 20. století.   Vizuální balení je   příjemné a film celý   působí jako výborně   vymyšlený a propracovaný   trik, který vás potěší a   rozhodně neurazí. Není od   věci , že se snímek točil   v Česku. Můžeme jasně   poznat Vinohradské divadlo i   jiné lokace v Praze.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Film je zasazen do   rakouska-uherska a dobře   zpracován. Divadelní   vystoupení iluzionisty jsou   dobře propracovány. Ale v   podstatě jde o romantický   film s dobrým koncem.
Panzerfaust
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Zaujímavý film. Odporúčam   pozrieť každému   fánušíkovi dobrej drámy a   navyše - Výkon hercov sa mi   tiež ľúbil...
Issabellkaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2008
Ze začátku celkem utahaný   děj, netrpělivě sedíte a   těšíte se na nějakou akci,   ale když už se konečně   dočkáte stojí to za to. A   konec nevijímaje, nebudete to   vůbec čekat. Příběh byl   moc hezký a něžný...
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
zajímavě dramatický film s   překvapujícím závěrem,   který se navíc dějově tak   trochu dotýká našich   historicko-zeměpisných   končin:-) minimálně pro   svou neobyčejnost stojí za   vidění
Kalessin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Slušný film,ktorý sa   oplatí vidieť. Dobré   herecké výkony, vcelku   strhujúci dej a prekvapivý   záver. Príjemná oddychovka.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2014
Film zajímavý - napínavý   děj, dokonalé triky, oku   lahodící kamera, jen na   konci zůstal dojem   splasknuté bubliny, že po   celé tak pečlivě vypiplané   atmosféře vlastně o nic   hlubšího nešlo...
Papaja73
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Poměrně jednoduchý   příběh,avšak kvalitně   natočený.Zajímavý film i   téma,nečekané rozuzlení.To   jsou přednosti tohoto snímku   a kvůli nim stojí za to   tento film vidět.
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Celkem pěkný film. Příběh   je sice možno prohlédnout,   ale díky hercům a   netradičnímu tématickému a   dobovému zabarvení kamery se   od něj jen tak neodlepíte.   Délka byla podle mého   názoru také celkem   příjemná - ani moc   protáhlé, ani příliž   krátké. Body k dobru ode mě   získává i Edward Norton,   který je v roli Eisenheima   správně uhrančivý. Potlesk   si zaslouží i Giamatti v   roli komisaře kolísajícím   na okraji propasti, kdy se   musí rozhodnout, co je   správné a co pohodlné a   výhodné.
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.2.2007
Podivná pohádka,která je po   formální stránce dobře   udělaná,slušný námět i   hudba v náznacích ujde a   samozřejmě je zde výrazná   česká stopa.Bohužel však   vcelku zajímavý magický   příběh postrádá   výraznější   atmosféru,napětí,život do   toho umírání by to chtělo   páni tvůrci.I herci jako   E.Norton a Jesica Biel jenom   hrají,bez většího   prožitku a vše zachraňuje   hlavně Paul   Giamatti.Zajímavý námět   kazí logické chyby ve   scénáři,vyvvrcholení   příběhu stojí taky za   starou belu,slušnou kameru a   pěkné záběry kazí   mizerný střih.Není umění   vzít dobrou knihu a natočit   dle ní film,je však umění   natočit ho tak aby zanechal   stopy a ne aby to byly jen   báchorky na dobrou noc.
puol
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Na úvod jednu poznámku:   Jessicu Biel radšej vidím v   obtiahnutých rifliach s   holým pupíkom ako v   historickom kostýme. K   samotnému filmu, odsýpa   celkom slušne, i keď Norton   je taky nijaký, slušný   výkon podáva tradične   Giamatti. Našinca poteší   známe prostredie, triky sú   mizerné a záverečná   pointá je odhadnuteľná   príliš skoro.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.2.2015
Iluzionista
Nebudu pět chválu jako   ostatní. Sice se mi líbila   kulisa Prahy, představující   Vídeň, také inspirace mým   oblíbeným iluzionistou   Derrenem Brownem (režisér se   údajně nechal inspirovat   jeho prací, jak tak ale   koukáme na Nortona, tak   hlavně Brownovým vzhledem).   Ale ten příběh? Co to jako   mělo být?
Edward   Norton není špatný herec,   jen se vybírá role, na   které se vůbec nehodí.   "Hulk" mu nesedl ani   za mák, kouzelník s bradkou,   která mu ještě ke všemu   rostla na křivo, také moc   ne. Norton prostě není   kouzelník, a nepomohl mu k   tomu ani proslulý Houdiniho   trik s pomerančovníkem. A   navíc, co jako měl znamenat   ten příběh? Už v půlce   filmu mi bylo úplně jasné   jak to vše dopadlo a jen jsem   se modlil, ať se mýlím,   protože něco tak strašně   děravého, to je děs.   Celkově si moc scénáristé   s logikou nedělali hlavu,   prostě to tam pálili hlava   nehlava, jen aby příběh   plynul vesele dál. Za mě   tedy rozhodně zklamání,   ostatně jako doposud celá   kýčovitá tvorba   přeceňovaného režiséra   Neila Burgera. Příště se   jeho filmům raději vyhnu...
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.9.2018
║Rozpočet   $16,5miliónov║Tržby USA   $39,868,642║Tržby   Celosvetovo $87,892,388▐   Tržby za predaj DVD v USA   $38,407,259 //počet   predaných kusov 2,302,855║   Takéto sklamanie som dlho   nezažil a to tam hrá Edward   Norton, v jeho podaní asi   najslabší výkon čo som   videl. A film vypadá   výzorovo ako televízna   produkcia, do očí bije na   silu vtesnaný hnedý filter,   moc okatý je aj prázdny   príbeh a nesúrodosť až   povrchnosť réžie ani   nehovoriac - amatérčina,   Český štáb tomuto počinu   moc nepomohol.   "Katastrofálne   odfláknuté a tým pádom pre   sledujúceho dosť   nezáživné, zvučné   herecké obsadenie to   nazachráni!" /20%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4404minih4404Bohové musí být šílení (1980) 
The Gods Must Be Crazy n
minih41402minih41402Ohnivé nebe (2005) [TV film] 
Solar Strike n
minih7732minih7732Francouzská spojka (1971) 
The French Connection n
minih42732minih42732Odsouzeni zemřít: Otevřené moře 2 (2006) 
Open Water 2: Adrift n
minih45789minih45789Dostaňte agenta Smarta (2008) 
Get Smart n
minih49089minih49089Hannah Montana (2009) 
Hannah Montana: The Movie n
minih20603minih20603Tanečnice (1943) 
n
minih122738minih122738Neutečeš (2014) 
It Follows n
minih39414minih39414Perly a svině (2003) 
Helmiä ja sikola n
minih43048minih43048Ztracený poklad templářských rytířů (2006) [DVD kinodistribuce] 
Tempelriddernes skat n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Iluzionista (2010)

 Iluzionista (2010)
Iluzionista n
L'illusionniste
Žánr: animovaný
Země: Francie / Velká Británie
Režie: Sylvain Chomet

(remake)

Iluzionista (1983)

 Iluzionista (1983)
Iluzionista n
De Illusionist
Země: Nizozemsko
Režie: Jos Stelling

(remake)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10