Zari
ohodnotit

Ilsa the Tigress of Siberia

Další název:
Ilsa, sibiřská tygřice (informativní název); The Tigress
Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
90 minut

Obsah filmu Ilsa the Tigress of Siberia

 
Ve třetím pokračování příběhů je Ilsa velitelkou gulagu kdesi na Sibiři. Píše se rok 1953 a "převýchovné" tábory jsou plné nepřátel komunistické velmoci. Plukovnice Ilsa sadisticky mučí vězně, používá důmyslná zařízení vč. klece s hladovým tygrem. Spolu se svými podřízenými, se kterými si v noci užívá sex, se jí převýchova daří. Postaví se jí pouze Andrej Čikurin. Jeho umučení zabrání pouze Stalinova smrt a útěk Ilsy, která se pokusí nejprve zlikvidovat všechny svědky.

Montreal - rok 1977. Luxusní nevěstinec vede Ilsa se svými kumpány z Ruska. Vydírají své klienty pomocí kamer instalovaných na pokojích. Podnik navštíví skupina ruských...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.2.2017
Třetí pokračování příběhů Ilsy,   sadistické velitelky různých táborů,   přináší změnu režiséra, což se projeví i   v koncepci filmu. Film je prakticky rozdělen na   dvě části, které se diametrálně liší.   Polovina v gulagu s nezbytnými sadistickými   vložkami a druhá, v luxusním bordelu v   Montrealu. Naivní jsou obě stejně. Hlavní   představitelka ukáže své přednosti a užívá   si svou oblíbenou trojku (a není to koňské   trojspřeží). Na rozdíl od dvou předchozích   filmů ubylo erotiky a přibylo nesmyslné   tlachání, zejména ve druhé části příběhu.   Film přináší i zdařilé scénky - potápění   vězně pod led za pomoci důmyslného   kladkostroje, hladový tygr v kleci, i když zde   mi souboj s lopatou v ruce silně připomíná   drezúru v cirkusu a tygr má připravený pařez   připomínající jeho sedačku v manéži, na   kterou je uvyklý. Konec zřejmě nemohl být   jiný, sama v pustině.
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.12.2013
Třetí díl Ilsy nám nabídne zase změnu   prostředí.Tentokrát se děj odehrává na   Sibiři a dočkáme se nových druhů mučení v   zamrzlé pustině.Ilsa pracuje v gulagu kde jsou   vězněni muži,tábor však musí být   zrušen,vězni zabiti a Ilsa se za několik let   stává majitelkou či co jednoho bordelu.Takže   máme možnost vidět několik hambatých scén,   pár kapek krve, nahatou Ilsu a opět finální   přestřelku - docela povedenou.Hodnotím stejně   jako u předchozího filmu ale tento mě bavil o   chlup víc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976)

 Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976)
Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks n
 
Žánr: dobrodružný / horor
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: Don Edmonds

(pokračování)

Ilsa: vlčice SS (1975)

 Ilsa: vlčice SS (1975)
Ilsa: vlčice SS n
Ilsa, She Wolf of the SS
Žánr: akční / horor / válečný
Země: Spojené státy americké / NSR
Režie: Don Edmonds

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Leonardo Cortese

Cortese Leonardo

Jono East

East Jono

Šiesta veta

Šiesta veta
Šiesta veta

Naposled navštívené:
Leonardo Cortese

Cortese Leonardo

Jono East

East Jono

Šiesta veta

Šiesta veta
Šiesta veta