reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ilja Muromec

Илья Муромец

Další název:
Ilja Muromec / Ilya Muromets /The Epic Hero and the Beast / The Sword and the Dragon
Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
19.7.1958

Celkové hodnocení filmu Ilja Muromec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2009
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2008
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2010
MD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58611minih58611Na vlásku (2010) 
Tangled n
minih28082minih28082Rembrandt (1999) 
Rembrandt n
minih3934minih3934Bezstarostný Kelly (1993) 
Reckless Kelly n
minih24656minih24656Řetěz (1981) 
n
minih112448minih112448Bubu, malý duch (2013) 
Das kleine Gespenst n
minih117482minih117482Blesk z čistého nebe (2012) 
Thunderstruck n
minih48727minih48727Maminčin mazánek (2007) 
Mama's Boy n
minih5333minih5333Pokřivená srdce (1991) 
Crooked Hearts n
minih77319minih77319Špioni (2009) 
Zoomerne n
minih132039minih132039Ledová zkáza (2014) [TV film] 
Icetastrophe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - cicis
7   - Erkul
2   - curil
8   - clara.bow
7   - green-tea
9   - Edward52
7   - AGAMEMNON
5   - Faye
6   - davidek
6   - satyr
10 - dederon
8   - Area
7   - Miloš11
7   - tvo
7   - vrub
8   - MD

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Maxipes Fík (1975) [TV seriál]

18:45 - 18:55

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

94 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.489/0.465