reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ikinkut

Ikingut

Rok:
2000
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Ikinkut

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.8.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.7.2008
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.10.2007
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2016
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.5.2015
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64612minih64612Narcisový dům (1994) [TV inscenace] 
Narcisový dům n
minih82906minih82906Don Juan 68 (1968) 
Don Juan 68 n
minih55851minih55851Nevinná (2008) 
Pour Elle n
minih35708minih35708Moje žena je herečka - a dobrá! (2001) 
Ma femme est une actrice n
minih39723minih39723Návrat muže zvaného Kůň (1976) 
The Return of a Men Called Horse n
minih50700minih50700Vzpoura podsvětí (1983) 
Misterele Bucureştilor n
minih10753minih10753Kráska dne (1967) 
Belle de jour n
minih36068minih36068Ulejváci (2002) 
Slackers n
minih36955minih36955Evelyn (2002) 
Evelyn n
minih70463minih70463Dámičky v sekáči (2011) 
From Prada to Nada n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
5   - Faye
2   - Rendys
10 - Tristan_
7   - MysteryIll
5   - Krikri
7   - jjano
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1/0.977