reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ideální muž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.6.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.7.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2014
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.3.2009
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.11.2007
voidson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67144minih67144Bratislava: Čertovo kolo (1989) [Video] 
n
minih32389minih32389Babička je ráda (1978) [TV inscenace] 
Babička je ráda n
minih46497minih46497Gabriel: Anděl pomsty (2007) 
Gabriel n
minih125457minih125457Penny Dreadful (2014) [TV seriál] 
Penny Dreadful n
minih58397minih58397Poldové (2010) 
Cop Out n
minih48022minih48022Polární příběh (2007) 
Arctic Tale n
minih4789minih4789Bulvár vrahů (1982) 
Boulevard des assassins n
minih20696minih20696Teď přicházím já (1980) 
n
minih43837minih43837Bezejmenná kóta (2004) 
n
minih23943minih23943Zločiny z vášně (1984) 
Crimes of Passion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
7   - satyr
4   - Petak69
4   - Rendys
5   - MysteryIll
10 - Gremmie
9   - iris
6   - Sheriff.Ja
2   - sarka76
5   - voidson

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou

15:00 - 15:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Sibiřští bojovníci s ohněm

15:30 - 16:25

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:15 - 16:25

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520988
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

V zajetí démonů (2013)

Bubáci

V zajetí démonů
Hororová mozaika poskládaná   dohromady z různých   snímků. Od Čarodějek ze   Salemu(1957) přes   Hitchckockovy Ptáky(1963) až   po Vymítače více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Krásná pohádka s krásnou   hudbou, skvělým obsazením,   krásnými scénami. I přes   občasnou ponurost pustim   dětem rozhodně spíš tohle   než více >

Autor: a.b. | Hodnocení: 10 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.632/0.606