reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ideální manžel [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
17.2.2002
„Ohrozí prohřešek z mládí kariéru a manželství lorda Chilterna? Adaptace slavné komedie Oscara Wilda.“

Celkové hodnocení filmu Ideální manžel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2006
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.7.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.3.2008
qerulant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2007
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2015
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69105minih69105Ďábel ví hodně (1983) [TV inscenace] 
Ďábel ví hodně n
minih24582minih24582Vražedné pochybnosti (1978) 
n
minih44455minih44455Nováci (1995) [TV seriál] 
Nováci n
minih15721minih15721Pět nábojnic (1960) 
Fünf Patronenhülsen n
minih25478minih25478Rychlé pohyby očí (1998) 
n
minih6818minih6818Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1963) 
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb n
minih24585minih24585Střepy pro Evu (1978) 
n
minih4494minih4494Botostroj (1954) 
n
minih54667minih54667Krása (1976) [TV inscenace] 
n
minih3978minih3978Bídníci (1998) 
Les Misérables n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.2 %
9   - clara.bow
8   - Nasudr
8   - melakara
5   - Rendys
8   - miroslav22
2   - Area
8   - qerulant
5   - jambroz58
10 - mary.charl
8   - grossberg
6   - skaver
5   - jjano
4   - vomil13

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

126 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.254/0.233