reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

IA in Oberbayern

Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu IA in Oberbayern

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 39.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.1.2011
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28696minih28696Nejpevnější pouto (2000) 
Here on Earth n
minih47591minih4759110,5 stupně (2004) [TV film] 
10.5 n
minih21910minih21910V moci posedlosti (1993) 
Malice n
minih46071minih46071Má matka špiónka (2000) [TV film] 
My Mother, the Spy n
minih25557minih25557Život je krásný (1997) 
La vita é bella n
minih46091minih46091Kocour v botách (1969) 
Nagagutsu o haita neko n
minih32446minih32446Tina Turner / Celebrate - the best of Tina (1999) 
Tina Turner / Celebrate - the best of Tina n
minih47803minih47803Kam tě den zavede (1992) 
Where the Day Takes You n
minih5428minih5428Čas probuzení (1990) 
Awakenings n
minih39813minih39813Probuzená smrt (2004) 
Wake of Death n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

39.2 %
4   - Agostino
2   - Kuvik
1   - miroslav22
3   - T800
7   - kamil.ice
1   - stixman
1   - fidelio
3   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - Alfonc
6   - jura1973
5   - CESTA11573
7   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

28 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

198 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

33 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

73 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599810
Fotografií: 517576
Plakátů: 250507
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.313/0.291