reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hvězdy Velkého vozu

Vaghe stelle dell'Orsa

Další název:
Sandra
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Hvězdy Velkého vozu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2006
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2005
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2016
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25843minih25843Tráva je zlatej důl (1998) 
Homegrown n
minih49188minih49188Žena pro dva střelce (1978) 
Amore, piombo e furore n
minih16340minih16340Poltergeist 3 (1988) 
Poltergeist III n
minih45456minih45456Zpráva o medvědech (1983) 
Zpráva o medvědech n
minih40095minih40095Tři Alberti a slečna Matylda (1994) [TV inscenace] 
Tři Alberti a slečna Matylda n
minih111211minih111211Muž v sedle (1951) 
Man in the Saddle n
minih126230minih126230Papírová města (2015) 
Paper Towns n
minih7209minih7209Dým bramborové natě (1976) 
Dým bramborové natě n
minih69313minih69313Salto Mortale (1931) 
Salto Mortale n
minih62152minih62152Uloupený obraz (1976) 
Uloupený obraz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.3 %
8   - curil
8   - clara.bow
7   - Faye
9   - melakara
6   - Ingrid
6   - MysteryIll
10 - mary.charl
7   - etos

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - trombóza

12:10 - 12:30

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.687/0.658