reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hvězdy padají na Henriettu

The Stars Fell on Henrietta

Další název:
Šťastné hviezdy nad Henriettou (SK)
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Hvězdy padají na Henriettu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2011
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2006
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2011
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2013
dolezelova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111073minih111073Jantarová komnata (2012) [TV film] 
Die Jagd nach dem Bernsteinzimmer n
minih70798minih70798Expendables: Postradatelní 2 (2012) 
The Expendables 2 n
minih51376minih51376Někdo jako Hodder (2003) 
En som Hodder n
minih40350minih40350Bylo nás šest (1985) [TV seriál] 
n
minih31911minih31911Noc svatého Vavřince (1982) 
La Notte di San Lorenzo n
minih44396minih44396Říkejte mi pane Tibbsi (1970) 
They Call Me Mister Tibbs! n
minih40823minih40823Luther (2003) 
Luther n
minih70749minih70749Oddělené stoly (1983) [TV film] 
Separate Tables n
minih34763minih34763Ve válečném konfliktu (1979) 
Hanover Street n
minih34024minih34024Santa Claus 2 (2002) 
The Santa Clause 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
8   - Erkul
8   - curil
7   - Bara.40
5   - Snura
8   - Petak69
5   - fidelio
6   - Moutain
7   - dolezelova

TV Program

ČT1 - Divadlo jednoho diváka

09:00 - 10:00

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Věra 68 (2012) [HD CAM (HDTV)]

09:00 - 09:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:10 - 10:05

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140621
Osobností: 602754
Fotografií: 520977
Plakátů: 252269
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.705/0.675