Duben
ohodnotit

Hvězdná pěchota

Starship Troopers

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
129 minut
Premiéra v ČR:
15.1.1998
„Nepřítel, který nebere zajatce.Válka, ve které jde o přežití lidstva. Rozhodující bitva začíná!“

Komentáře k filmu Hvězdná pěchota

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 52
Deviant_Girl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2022
Brouci útočí
Béčková sci-fi z 90 let s   Carper Van Dienem v hlavní   roli. Líbila se mi postava   Ironsidea a akce i humoru tu   bylo dost. Jinak to ale není   nic převratného. Ovšem jde   o nejlepší díl ze série.
MiTra
Hodnocení:
Přidáno: 5.8.2021
Původní námět excelentní dílo, film totální sračka
Za mně je to debakl. Natočit   béčkový film na motivy   áčkového sci-fi románu,   který stojí na vlastenectví   a filozofii režisérem,   kterému se samotná kniha   nelíbí a ani ji nedočetl je   jasná cesta k propadák a   dehonestaci původního   námětu a autora. Kniha je   skvělá, film je   sračka.Jinak to nemůžu   říct.

A   mimochodem německý fašismus   byl levicový extremismus   vzniklý z německého   národního socialismu. Což   se dnes rádo překrucuje a   dělá se z toho pravzor   pravicového extremismu což   je totální blábol.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.10.2020
Neuvěřitelný filmový   paskvil s tak slabomyslným   dějem, že je to spíš ke   zvracení. Stejně jako Avatar   je to na inteligenční   úrovni nemluvňat. A ty   otřesné patetické pózy a   kecy to už se nedá vydržet.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2019
Když se řekne propaganda,   představím si přesně   tenhle film. Ten styl, to   ztvárnění, vizuál a   každým dnem se tomu   přibližujeme více a více.   O příběhu nelze mluvit, ale   o něm to není, na   filozofické rozbory mě   neužije, ale po každém   zhlédnutí si vždy   uvědomím, že to co jsem   právě viděla mě děsí a   fascinuje navzájem. A nikdy   bych v tom nechtěla žít.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2019
Paul Verhoeven natočil   béčkovou satiru na   válečnou propagandu,   militarismus a fašismus.   Vesmírnou řežbu, kde brouci   i vojáci padají po   tisících. Skvělé efekty a   dynamika filmu.
Xpojntman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.9.2018
Carmen Ibanez alias Denise   Richard je hvězdou hvězdné   pěchoty. Není se čemu   divit, že pro ní chlapy   umírají a zapomínají na   své mrtvé bejvalky. A   přitom je Carmen i dobře   zahraná emancipovaná žena.
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2018
║Rozpočet   $105miliónov║Tržby USA   $54,814,377║Tržby   Celosvetovo $121,214,377║   Režisér Paul Verhoeven vedel   čo robí a natočil jedno z   najlepších béčok čo sa na   nič nehrá a ide si svojou   vlastnou cestou, v podstate sa   z určitej časti vysmieva   veľkohubým blockbastrom a to   v klasických hrdinských   hláškach, v jednoduchosti a   základe príbehu postavenom   na útoku gigantických   chrobákov na Zem. _Herecké   obsadenie pekných tváričiek   ako "vodcovský   patriot" Casper Van Dien,   "brčavá sexy   zvodkina" Dina Meyer a   "sympatická   vymúdrelá" Denise   Richards nemohli byť ani   lepšie vybrané a ich   drsniacke náprotivky ako ich   kolega v boji Jake Busey,   veliteľ v tréningovom   tábore Clancy Brown a hlavne   profesor a neskorší vojnový   veliteľ s kovovou rukou v   podobe Michael Ironside   hovorí za všetko, plus   netreba opomenúť   propagované vojnové ideály   od výtvarne spracovaných   kostýmov po taktiku boja a   myšlienku zakotvenú pod   pojmom "občianstvo"   a čo treba spraviť pre to   aby ste sa ním aj skutočne   stali - toto všetko tu je   špecificky zostavené úplný   výsmech toho čo v   skutočnosti sa deje alebo   dialo vo svete, kde vládla   mocnosť vojnovou silou. Po   technickej a teda trikovej   stránke nie je čo vytknúť.   "CENSURED" /videl v   kine: 75%/
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.3.2018
Typický americký škvár
Střílečka bezduchá   dementní, ohromní brouci na   pusté planetě, základní   otázka je, co by brouci   jedli, čím by se živili,   vždyť tam nebyla žádná   vegetace. Prostě bezduchá   střílečka, v ekteré   američtí superválečníci   likvidují brouky. "No   paráda"
RwlBem
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2016
Slušná porce
vcelku konzistentního scifi,   ale komu se podaří   nahlédnout trochu hlouběji   za akční úroveň, zjistí   že je ten film tak narvaný   sociálněpolitickou kritikou,   až osobně žasnu že se   vůbec dostal na plátna.   Příběh je hezký, ale jen   zástěrka. Poselství, které   nese pod povrchem, je mnohem   silnější.
Vlastovka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Tenhle film miluju, miluju! Je   to hrozné, jak se ta   vygumovaná, ale krásná   mládež hrne do války,   oslněná reklamou, a pak při   prvním zasyčení reality   brouků propadá panice.   Skvělý protiválečný a   antifašistický, zábavný   film.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.7.2015
Fašistický režim kdesi v   budoucnosti a hrozba   mimozemský 'brouků'.   Neobvykle drsná a vcelku i   krvavá válečná podívaná   drtící veškeré aspekty   dosud natočených sci-fi   snímků. Do své doby   nevídané efekty skutečně   posunuli po technické   stránce tento žánr zase o   nějaký ten kus dopředu.   Příběh má vše, co   správný válečný film má   mít. Poklidný život,   hrozba, nástup rekrutů,   tvrdý výcvik, nečekaný   útok s následujícími   dechberoucími bitvami. A   samozřejmě tu nesmí chybět   ani láska, i když tento   motiv zde slouží jen jako   menší doplněk. Zajímavé   jsou zákony federace, její   znak, a chování velících   důstojníků. Ten fašizmus   je tu do očí bijící a   těžko posoudit vlastně   proč. Snímek jinak   představuje naprosto   dokonalou podívanou a zdá se   že se jedná o nejlepší   filmový počin Caspera Van   Diena. Jeho následný pád do   bezbřehých céčkových   filmů je toho důkazem. Teď   se však nechme unášet   příběhem o velkém   vlastenectví a nutnosti   vstoupit do armády, aby se   daný člověk dle platných   zákonů mohl stát občanem.   CHCETE VĚDĚT VÍC?
thomaes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2014
Skvělá fašistická agitka   stejně jako skvělá kniha. K   do ví jak to autor opravdu   myslel. Mám rád většinu   jeho knih. Sto procent   nedávám kvůli obsazení.
Wez
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2014
tento kousek opravdu   miluju-ony všechny   Verhovenovy filmy mají něco   do sebe a na tomto se mi   líbí,že je v něm od   každýho něco-troška   romantiky,něco   dobrodružství,gore,dobrý   hlášky a na svou dobu   opravdu parádní efekty-a   výborný děj
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Krvák, ale dobrá sci-fi
Na jedné straně hektolitry   krve, na straně druhé   zajímavé sci-fi téma   (brouci), triky na úrovni,   ale dějově slabší. Prostě   vidět se to dá, ale   několikrát ne. Další   případ, kdy opakování   triků a další natahování   filmu neprospělo - čili   jeden díl by stačil.
fanik94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2013
Až neuvěřitelně kvalitní   a brutální béčko, které   paroduje nebo si utahuje z   mnoha filmů ale takovým   způsobem aby to nebylo na   první pohled vidět. jediný   dobrý film ve kterém hraje   Casper Van Dien. Paul   Verhoeven režii zvládá   více než bravurně a ví   přesně co dělá.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Určitě po vizuální   stránce super,akční scény   dobrý,režie P.Verhoeven   super,obrovští brouci   super,herecké obsazení ujde   C.V.Diena moc nemusím,kráska   D.Richards super.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2012
Ten film je udělaný opravdu   dobře, jak trikově tak i   námětově. Má spád od   začátku. Jen je asi škoda,   že místy připomíná nejen   výcvikem adeptů, pomyslnou   náborovou fanatickou   reklamou, ale i uniformama   nacismus, někdy až   příliš.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2011
Slušná krvavá řežba a   můj celkem oblíbenej   režisér Paul Verhoeven. Je   tam spousty věcí které mě   štvaly, ale i bavily.   Rozhodně body k dobru za   vizuální stránku a gore   efekty:-))
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Držím se, protože rád bych   tomu dal 10, ale bohužel   jeden zásadní problém a to   moc krve. Já jsem na ni moc   háklivý, zkutečně to vím,   ale moc krve a nechutnosti.   Nechutnost je tam tedy jen 1 a   to jak ten brouk saje mozek   tomu chlapovi.
Jinak   musím říct, že film je jak   dobře vizuálně udělaný   tak natočený a dějově   opravdu promakaný. Ve filmu   nechybí ani humor, co se   týče na výcvikovém   táboře, kde je ho také   dost!
Snímek miluji i   proto, že jsem na něj koukal   odmalička. Děsí mě   představa, že vznikly   další díly a ty jsou   katastrofální!
meduska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.4.2011
Nevím čím to, ale mě tato   akční sci-fi s dobrými   vizuálními efekty moc   nenadchla. Ode mne tedy jen   4*.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Na první pohled jsem poznal,   že Jake Busey je syn Garyho,   i když jsem ho tehdy neznal   jménem. Postavy Diny Meyer mi   bylo líto - obličej má   hezčí než Denise Richards,   postavy naopak - ale co je   vidět víc, že?
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2010
Skvěle udělaní film po   stránce efektů perfektní   film
herecké   obsazení je na slušné   úrovni.Film stojí zato tak   proto ho vřele doporučuji.
Stalhein
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.5.2010
Brouk v hlavě
Ani nevím, proč na to   pořád a pořád civím,   když je to taková volovina.   Asi proto, že je   neodolatelná. Znám knížku   a ta se bere smrtelně   vážně, což je dost   nestravitelné. Tady si   Verhoeven dělá v podstatě   legraci, i když při tom   létají usekané končetiny   (a hlavy). V kině to bylo   skoro na zvracení, zato na   videu si můžu film líp   vychutnat a největší hnusy   přetáčím. A ty krásné   nelogičnosti! Střelivo   zásadně dochází, jen když   se to hodí panu režisérovi,   jinak je nevyčerpatelné.   Zranění bolí jak koho, při   výcviku se lámou ruce a   probodávají dlaně, ale 10   ran bičem je synonymum pro   trest, který je možná   horší než smrt...   Absolutní rovnost pohlaví   (společné sprchy) -   americký ideál. Zander je o   den více u letectva, ale už   se stal instruktorem a   trénuje Carmen. A chudák   Carl vypadá, jako by se   vyloupl z nacistického   hlavního štábu a přitom   měl být kladný hrdina!   Všude kolem bouchají   atomovky jako prskavky a   nikomu to nevadí. Ještě že   to zachraňuje seržant   Zim!:-)
Robinson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2010
Nechci se opakovat, ale   stejně mi to nedá a taky   musím tento film pochválit.   Na rok 1997 skvělé   vizuální efekty, svižný   děj, výborný soundtrack a   sem tam vtípek, takže nudit   se u toho nedá. Jediné co   bych tu vytknul je pro mě   úděsný dabing některých   postav, ale to přece nemohu   vyčítat filmu :)
Warrior7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Tenhle film se stal již   legendou ve svém žánru! Byl   to jeden z mých prvních   sci-fi filmů, které jsem   shlédl. A rozhodně toho   nelituji. Na tu dobu opravdu   povedený snímek se skvělou   hudbou a výbornými herci...
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2009
Tak pro mě velké   překvapení a na tu dobu fakt   suprově udělané sci fi.A   též herecké obsazení není   vůbec špatné.Zamiloval jsem   si tento kousek.Ale je to   jenom můj názor.
McFady
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2009
no
Pěkní obří brouci.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2009
Akční podívaná s   brouky,napadajíci   zem.Hvězdná pěchota má   zlikvidovat všechny   brouky.Zajimavé podáni a   spracováni.Obří brouci   všech druhú ve skvělém   sci-fáku.
memoman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Prostě vypadající akční   sci-fi o boji s mimozemskými   vetřelci,které se svým   tempem,černým humorem a   jízlivou satirou liší od   řadových hollywoodských   snímků. Zaujme příběhem   skupiny maturantů žijících   v silně militantní   budoucnosti,kdy stát se   řadovým občanem znamená   odsloužit v armádě,což ale   není jen tak. Nejprve musí   složit přísahu pod praporem   s revidovanou   svastikou,prokázat odvahu a   brutalitu na výcviku a s   fanatickým pokřikem "DO   NICH,OBČANÉ!" vyrazit   na vzdálenou pouštní   planetu rozstřílet miliony   obřích brouků. To vše   doprovázeno skvělou   "pochodovou" hudbou   Basila   Poledourise,naivizujícími   vesmírnými   scénami,bombastickými   broučími efekty a   naturalistickými masakry na   bojišti se spoustou   utrhaných končetin. Sice   nevýrazní,ale pohlední   herci v čele s vnadnou Denise   Richards a namachrovaným   Casperem Van Dienem. Skvělá   směs Melrose place,Triumfu   vůle a Vetřelců. Škoda,že   je to poslední snímek   typický pro režijní styl   Paula Verhoevena.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Zajímavé podani bojů proti   broukům určitě něco   takového s digitálními   efekty tu chybělo a když se   toho ujal režisér Paul   Verhoven zak je to nářez.   Příběh je jednoduchy zabit   brouky kteří ohrožují zemi   a najít brouka s mozkem   který vše řidi. Dobrá   akční sci-fi.
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Vernoevensky vizualne dokonala   militaristicka sci-fi, ktera   docela slusne pobavi, ale po   skonceni si uvedomite, ze to   vlastne byla docela blbost...
BiTch_
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Velice dobrý film který je i   notně krvavý a vcelku   realisticky ukazuje celou   společnost ve vzdálené   budoucnosti i válku lidí o   přežití proti mimozemskému   predátorovi v podobě   miliardových armád   nemyslících a extrémě   odolných brouků.Zajímavým   aspektem a ozvláštnením   dení je častá relace   televizních zpráv   vstupujících do deje   (člověk si zkutečně   připadá jako by to všechno   co sleduje byla pravda a on   nato koukal v Tv zprávách)   což vubec není na škodu.
Tvurci a samozřejmě i   herci odvedli dobrou práci   ikdyž z námetu jako mela   Hvězdná pěchota se dalo   vyždímat ješte víc,mnohem   víc.
Markst
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Paul Verhoeven je prostě   blázen,ten agresivitou   nešetří a proto se mi jeho   filmy tak líbjej.Pokud tohle   ještě někdo neviděl a má   rád tvrdou akci,tak už ví   co má hledat.
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Knižní předloha od Roberta   Heinleina, kde lidstvo čelí   útokům proti šmejdům z   vesmíru-broukům.Hned úvod   filmu nás uvede do výru   syrové akce plného   výbuchů, střílení,   křičení raněných   vojáků...Střih a jsme o rok   dříve, kde mladý Rico se   svou přítelkyní Carmen   hodlají vstoupit do   federální služby.Odříká   se několik dialogů, projde   se tvrdým výcvikem a hurá   do akce, která frčí dobře   s úhlednou kamerou.Režisér   si libuje v nehezkých   zaběrech jako např. hodně   useknutých končetin, hlav   nebo vysátí mozku.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2008
hvězdná paráda
plná řádně krvavé akce a   vesmírné atmosféry,   zabalená do velice   atraktivního obalu. Chvílemi   až moc vyumělkovaná, ale v   podstatě v souladu s   militantním záměrem díla   podaná podívaná.
callaghan
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Zápletka, technické   zpracování a některé   bitevní scény jsou sice   dobré, ale jinak nic. Hodně   scén je dost kontroverzních   a ze všeho nejvíc mě   otrávil ten typický,   americký, vlezlý   patriotismus z úvodní dost   nudné půlhodiny, která je   docela trapná. Co dodat na   závěr? Na Hvězdnou pěchotu   se nějaký ten rok zase   nepodívám.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2007
Ač hory mrtvol na plátně   celkem nemusím, tak v   případě hvězdné pěchoty   tomu je jinak. Asi protože ty   hory mrtvého masa nejsou   většinou z lidí. Perfektně   udělanej filmeček co se   týče hudebních i   grafických efektů.   Samozřejmně nechybí ani   trochu lásky ať ke člověku   tak k poslání.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Dobrý akční snímek.   Zajímavý nepřítel, čekal   jsem sice trochu delší   bitvy, ale nepřítel je asi   opravdu tak silný, že vždy   do něj musí hvězdná   pěchota nasypat celý   zásobník.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Poměrně slušná akční   sci-fi tak trochu ve stylu   Vetřelců. Škoda jen, že   chlapácký mariňáky   nahradilli studenti. I tak je   film zábavný. Hlavně díky   skvělým trikům a typické   Verhovenově brutalitě.
Tom_Hardy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2007
Naprosto geniálně pojatá   satira, ve které se setkává   Četa, Dawsonův svět a   *kterékoli béčko s   havětí*. Výsledkem je   neopakovatelný celek, který   bežný konzument nedocení   ani zdaleka tak, jak by si   film zasloužil...
KRAJTA.POLIVKOVA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Když jsem viděla film   hvědzná pěchota někdy   před sedmi lety tuším,   neměla jsem z něho až tak   dobrý pocit, připadal mi   jako bezmyšlenkovité   zabíjení zabalené do kopců   slizu pocákané krví z   rozpolcených či jinak   rozervaných lidských těl.   Štvalo mě, proč všechny   sci-fi musí být o tom , že   mimozemský život je vždy   náš nepřítel, proč jsou   všichni mimozemšťani   vždycky hnusní a obalení   různými slizovitými   vrstvami a tak jsem si film   vůbec neužila i přesto, že   mi nedovolila jeho akčnost a   napínavost odejít a musela   jsem se dívat až do konce.   Když jsem se na film dívala   znovu někdy loni, musím   říci, že jsem se na to   pokusila podívat z úplně   jiné stránky a nakonec to   není zas až tak špatné.   Když člověk nic nečeká,   nic ho nezklame a tak je to   možná i s tímto filmem.   Když si prostě chcete něco   pustit, trochu si dáchnout ,   a nepřemýšlet o hlubokých   smyslech života, je tenhle   snímek ideální. Je tam kus   sladké lidskosti v tom, že   se hlavní hrdina přidá k   výcviku jen kvůli své   milované Cameron, která   přitom pálí za úplně   jiným týpkem, je v tom i   trochu humoru, některé   hlášky hlavních hrdinů   jsou celkme obstojně   legrační, a čeho je zde   přehršel, bojových scén,   akcí, šílených   stříleček a semtam nějaká   nesrovnalost. Třeba mi trochu   nesedí, že civilizace,   která disponuje kosmickými   loděmi střílí obyčejnými   samopaly či podobnými   střelnými zbraněmi.   Chvílemi mi to připadalo   jako by mravenci stříleli na   slona prakem a čekali že   upadne. Ale to je vedlejší,   na každý film se člověk   musí dívat z pohledu jeho   tvůrce, proč byl asi film   vytvořen a co "jím   chtěl básník předat"   . Zde jistě nebylo záměrem   vyvolat v divácích nějaké   složité spekulativní úvahy   o životě na Zemi a ve   vesmíru, ale prostě   vytvořit snímek, pro   zábavu, lehce si zakoketovat   s myšlenkou nepřátelských   brouků ve vesmíru a vsadit   na speciální triky a efekty   aby film upoustal. A to se   myslím vcelku podařilo. Od   Knihy džunglí také nikdo   nečeká, že se doví fakta   a podrobnosti ze života   pantherů, vlků a opic..
jahudka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Dina Meyer
Wow! Tento film mě opravdě   hodně překvapil. Podíval   jsem se na něj z dlouhé   chvíle a úplně mě dostal.   Je to hodně zajímavé a   akční sci-fi, která mě   postupně dostávala do děje   a nakonec jsem hrdinům i   fandil. Podobným filmům moc   nepropadám, ale u tohoto   příběhu jsem se dobře   bavil.
kyushi
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Nic moc můj názor
No já jem ho ani vlastně   nechtěl vidět, ale zašli   jsme do kina koupili lístky a   pak jsme zjistili, že místo   predátora jdeme na tento   filmek. Tak co že, spletli   jsme kino, ale film jako film.   Nápad možná dobrý, ale to   zpracování mě teda   nezaujalo. připadá mi to   jako plýtvání lidskýma   životama. Možná to tak   mělo být, ale celkově se mi   ten film nelíbí. takže   proto 4.
kali.4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Krvavé, překvapivě   brutální a cool, přitom   černý humor, televizní   vsuvky a pojetí některých   skutečností (např.   výcvikový tábor) dávají   tušit, že je zde přítomna   také jistá alegorie a   zdvižený ukazováček jako   varování. Plus peprné   hlášky, atmosféra boje a   vynikající efekty. "Ať   žije Rasczak! Huh!"
pvrablik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Po prvnim zhlednuti tohoto   snimku jsem mel smisene   pocity. Film mi pripadl jako   slabe becko, kde prvni   polovina byla dost nepovedena   napodobenina "Beverli   hills 90210". Jako fanda   sci-fi zanru jsem cekal trochu   neco jineho, ale kdyz jsem se   na film podival podruhe jako   na komedii, tak jsem se   vyborne bavil. Musim uznat ze   film je vyborny a vzdy jsem se   u neho vyborne pobavil,   dokonce jsem si koupil i   knizku, ktera je take skvela.   Doktoooor.
Koimisto
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2006
Na tento veeeelmi oddechový   filmek se vždy rád   podívám, protože je to   zábava.Skoro každá scéna   má nějaký nedostatek, ale   nejvíc mě udivuje proč   Občané při bojových   trénincích mají laserové   zbraně a potom v ostrém boji   proti Broukům obyčejné???A   obyčejná něžná Pilotka s   prošpikovaným ramenem   střílí z této   "obyčejné" zbraně   o 100 - šest :@).No ale je to   dobré, pěkní herci a pan   mistr PAUL VERHOEVEN...dá se   na to koukat.OPRAVDU :@)
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2005
Mám rád scifi filmy a scifi   příběhy. Zvláště, když   jsou něčím originální a   nápaditý. Velkým kladem   tohoto filmu jsou zvláštní   efekty. Velkým záporem je   vývěr představitelů. Proti   ní samotné nic nemám, ale   Denise Richards se do této   role vůbec nehodila. Věčně   usměvavá panenka Barbie v   akčním příběhu. Tenhle   snímek je typickým   příkladem, kdy se   vyšperkované hollywoodské   hvězdičky obsazují do   rolí, kam se vůbec nehodí.   A pak mám rád logiku a   logické chování. V   příběhu dojde k tomu, kdy   má hrdinka probodnuté rameno   skrz na skrz a pak se chová,   jako by si maximálně   narazila brňavku. Zkuste si   to sami na sobě třeba   nožem? :-)
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2005
ratatata dz dz brouci je po   vas..tohle se mi pacilo
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2004
Ostrá satira, která i přes   stáří filmu a hlavně   knižní předlohy, perfektně   popisuje momentální situaci   ve světě. Připočteme-li   skvělou režii a vynikající   technické zpracování, není   co řešit.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2003
Akce, akce a trocha lásky:)
Je to jeden z filmů, které   se staly základem pro žánr,   ve kterém byly natočeny.   Pokud budete hledat válečnou   Sci-fi, určitě se potkáte i   s tímhle filmem. Kromě   dobrých scén s arachnidy a   vesmírnými loděmi si tu   užijete trochu té lásky a   hlavně pár dobrých   hlášek. Prostě správní   chlapi (a ženy) bojují za   to, abychom si mohli dál   žít ve vesmíru sami:)Takže   já vás beru dokud vás   nezastřelí nebo nenajdu   lepšího:)
bouncer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2003
Hvězdná pěchota
Hvězdná pěchota, to už je   kult - výborná kniha, dobrý   film a počítačová hra. Co   víc si přát? Jinak film je   napínavým sci-fi válečným   příběhem, který   pobaví...nic víc, nic míň
pavelnop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2003
Kdo zběhne bude zastřelen.
Celý svět se sjednotil pod   federální síť kde pouze   lidé sloužící ve službě   mohou volit a nazývat se   občany.
Na druhé   straně jsou brouci kteří   ničí světy a ty pak   osidlují.
Lidstvo si   to nenechá líbit a válka   začíná...

Film sleduje osudy   seržanta Rica, který se do   služby přihlásil kvůli   své dívce, která chce být   pilotkou jejich láska však   nevydrží.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih13501minih13501Nájemní vrazi (1995) 
Assassins n
minih28290minih28290Třicet případů majora Zemana (1974) [TV seriál] 
Třicet případů majora Zemana n
minih123536minih123536Fantastická čtyřka (2015) 
The Fantastic Four n
minih40849minih40849Modrý motýl (2004) 
The Blue Butterfly n
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n
minih116600minih116600Mortal Kombat: Rebirth (2010) [Video] 
Mortal Kombat: Rebirth n
minih47432minih47432Anglické jahody (2008) 
n
minih168490minih168490Pod vodou (2019) 
Underwater n
minih37127minih37127Jak básníci neztrácejí naději (2003) 
Jak básníci neztrácejí naději n
minih11409minih11409Levé křídlo (1983) 
n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) [Video]

 Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel (2008) [Video]
Hvězdná pěchota 3: Skrytý nepřítel n
Starship Troopers 3: Marauder
Žánr: akční / horor / sci-fi / thriller / dobrodružný
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Jihoafrická republika
Režie: Edward Neumeier

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann