reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hui Buh - Das Schlossgespenst

Další název:
Hui Buh: The Castle Ghost / Hui - Buh: Dobrodružstvo na zámku (SK)
Rok:
2006
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Hui Buh - Das Schlossgespenst

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2011
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2011
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2011
kamicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2011
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2010
limec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2016
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2013
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2011
dodolit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28403minih28403Stvořeni pro lásku (2000) 
Fa yeung nin wa n
minih60512minih60512Maťko husiar (1950) 
Lúdas Matyi n
minih28250minih28250Želary (2003) 
n
minih33459minih33459Božská komedie (1995) 
A Comédia de Deus n
minih48068minih48068Fast Track: No Limits (2008) 
Fast Track: No Limits n
minih41795minih41795Moje Superbejvalka (2006) 
My Super Ex-Girlfriend n
minih79957minih79957Rayman: The Animated Series (1999) [TV seriál] 
Rayman: The Animated Series n
minih43801minih43801Černé prachy (2001) 
Black Point n
minih41708minih41708Pidihajzlík (2006) 
LiTTLEMAN n
minih46762minih46762Válečné šílenství 1 - Hitlerova válka 1. (2002) [DVD] 
Hitler´s War – Pt.1 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.9 %
9   - pataamat
7   - Lienocka22
9   - rimeon
7   - Jarda.ftr
10 - kamicek
7   - rosta12
7   - Janinka73
6   - limec
10 - tomsep_195
9   - nireo
8   - dodolit
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.818/2.791