Duben
ohodnotit

Hříšný tanec 2

Dirty Dancing: Havana Nights

Další název:
Dirty Dancing 2 - Heiße Nächte auf Kuba; Havana Nights: Dirty Dancing 2
Rok:
2004
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
29.7.2004
„Vášeň a salsa v žáru havanských nocí!“

Komentáře k filmu Hříšný tanec 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Krom tance a lásky je film   úplně o něčem jiném než   Hříšňák; možná má být   "poctou", a proto   asi obsadili P. S. Je to o   hodně slabší, ale ještě   se na to dá dívat - na   mnohé ne.
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Je to volné pokračování   hříšného tance! To napsali   samotní autoři na obal. A   přece mají něco   společného tyto dva filmy!   Není to jen nadpis, ale také   obsah a hlavního hrdina (P.   Swaizee).
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.10.2004
I přestože jsem četla, že   hlavní představitelé   neumějí tančit, já jsem to   nezpozorovala. Co čekat od   "předělávky" tak   slavného filmu? pokud možno   nic. Byla jsem naopak   překvapená, že film byl   oproti mým očekáváním   poměrně dobrý. Scény v   kubánském baru, kde všichni   tančí mají každopádně   svoji atmosféru a za zmínku   stojí i Patrick Swayze.   Další děj filmu je poněkud   vykonstruovaný, velice   předvídatelný - napasovaný   na vyhrocenou kubánskou   situaci.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.4.2011
Dirty Dancing: Havana Nights
O skoro 20 let později si   filmový tvůrci řekli, proč   vymýšlet vlastní film,   když můžeme jít v již   dobře vyšlapané cestičce s   názvem Hříšný tanec, jen   to přemístíme někam jinak   a bum, máme trhák, ale   bohužel druhé pokračován   trhák určitě není!
Příběh je opět jasnou   klasikou mladá dívka, která   se chce trhnout a dělat to,   co se jí zachce a tak se   seznámí s mladým   kubánským mladíkem, který   sdílí vášeň pro tanec.   Všechno je to okoukané,   předvídatelné a mohli jsme   to vidět už mnohokrát, i   když na rovinu říkám, že   s hudbou na tom tenhle snímek   není vůbec špatně.
Prasoid
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Ne, tohle opravdu ne.
Chudák klasika z roku   "kdy se vůbec točila   jednička"? Tohle jí   nesahá ani po kotníky. Nad   vodou to neudrží ani stará   známá tvář, spíše   naopak. Dává vzpomenout na   někdejší skvost a tím   prohlubuje stesk po něm.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Jak může být pokračováním něco...
...co se odehrává o několik   let dříve nežli děj   prvního dílu? To už samo o   sobě o něčem svědčí. Co   k tomuto filmu říct.   Příběh je prostinký a   téměř o ničem, hodně   připomíná zápletku z   "jedničky", která   přece jen nepostrádala   originalitu a švih. Přesto   nejde o vysloveně špatné   dílko, ale o slušný   průměr. Nebudu hodnotit   děj, ale taneční výkony a   celkovou choreografii   hlavních přestavitelů, ta   je velmi dobrá a dokáže   milovníky tance zaujmout,   hudební dokreslení má též   dobrý náboj. Patrick Swayze   zde má opravdu miniroličku,   ale díky i tak za ni. Love   story mne fakt nebere, ale   ten tanec - ten je opravdu   parádní!
Agostino
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.12.2009
Oproti prvému dielu je to   úplný prepadak. Na úspechy   predošlého dielu tento film   nedokázal nadviazať. K tomu   navyše veľmi slabý scenár,   a nehovoriac o deji ktorý je   príliš stereotypný.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.4.2014
Je-li jednička absolutní   klasika, tak pokračování je   opravdu o hodně slabší a   plně potvrzuje tvrzení o   nastavované kaši a tím že   obsadili Swayzeho, třeba 50   letého, to nezachránili.   Proč se u takových filmů   točí pokračování, to   opravdu nechápu a ještě mi   u toho vadí i politika - Kuba   a Havana - co třeba to   natočit v USA.
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.7.2007
Nic moc jsem od toho nečekala   a taky to tak dopadlo. Myslela   jsem, že to bude jenom   další z mnoha řad   nekonečných remaků, které   kopírují své původní   verze. A v tomto ohledu jsem   byla docela překvapená. Film   si totiž kráčel vlastní   cestou. Šlo zde o něco   jiného. Události na pozadí   filmu byly jiné, a tak jsem   si po shlédnutí říkala,   proč teda ta snaha o   spojitost s původní   verzí??? Určitě by bylo   mnohem lepší, kdyby tvůrci   neobsazovali Patricka Swayzeho   a kdyby film rozvíjel svůj   vlastní námět, který byl i   mnohem zajímavější než v   původní verzi. (Události na   Kubě plus dva mladí lidé).   Proč teda ta snaha držet se   původního filmu? Nebýt   toho, tak by tento film mohl   být mnohem zajímavější,   mnohem více svůj. Ale to   jsou jen samá   "kdyby" a na ty se   nehraje, proto dávám 4, ale   je to celkem škoda.
red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.3.2019
Tak nesrovnatelné s   Hříšným tancem a to ve   všem. Největší škoda je,   že film alespoň nemá   atmosféru Havany. Je to nuda   od počátku až do konce.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Je celkem s podivem, že u   mnoha filmů nadávám na   hroznou předvídatelnost,   stejnou kostru a klišovitost   ale u jednoho žánru mi je to   vlastně celkem jedno. Ano, u   těch hudebně-tanečních.   Přestože je to vždy jenom o   jedinci, nějak, jakkoliv   vyčleněném z okolní   společnosti,který na sobě i   přes očividnou neschopnost   tvrdě maká a...nakonec to   všem nandá. Nebo jedinec,   který má jistý, někdy i   značný talent ale řízením   zlého osudu se mu dlouho   nedaří prorazit a pak…to   všem nandá. Je to možná   nefér, ale já na tyhle filmy   skutečně nekoukám kvůli   příběhu, hutným dialogům   a šokujícím zvratům. U   tohoto žánru mi stačí   symatičtí (nebo aspoň   dostatečně pohlední)   hlavní představitelé,   kvalitní (nebo alespoň   chytlavá) hudba a tanec na   úrovni (nebo alespoň   dostatečně efektní). Když   se to celý spojí nějakým   klidně i lehce/těžce   podprůměrným příběhem a   průběh nenudí a není   vysloveně debilní, je u mě   vyhráno. Tahle věc z tohoto   hlediska obstála, někde   dokonce překonala i má,   veskrze skromná   očekávání. Někde však,   podle mých pesimistických   očekávání ale klopýtá,   ba padá přímo na hubu.
Takže co se povedlo?   Určitě obsazení. Sympaťák   Diego Luna s příjemným   charismatem asi může zklamat   málokoho. Romola Garai není   typická kráska, ale určitě   je zajímavá (někde   vyloženě hezká, místy nic   moc). Zaujala mě I Kateyina   mladší sestra, už tenkrát   bylo dost znát, že z ní   vyroste moc hezká baba.
Taky prostředí. Havana   nights jsou totiž jediným   snímkem odehrávajícím se   na Kubě, s nímž jsem měl   dosud tu čest (alespoň mám   ten dojem). Netvrdím, že to   musí bejt něco   ojedinělého, ale mě to   potěšilo, navíc rok 58,   revoluce na spadnutí…asi je   úplně jasný, na pozadí   jakých událostí se bude   odehrávat finále a dost   odhadnutelné tím pádem je,   že happyend nebude úplně   typický. Nebo vůbec nebude?   :-)
Hudba, tanec.   Samozřejmě ty   nejvýznamnější ingredience   na kterých to celý stojí i   padá. Pochybuji sice, že by   hudba dokázala někoho   naprosto uhranout jako se to   tak někdy stává, ale taky   si myslím, že málokoho   urazí a většina bude   spokojena, či přímo   příjemně překvapena (já).   U tance je to obdobné. Na   žádnou kreaci hlavního   páru nebudu vzpomínat s   nostalgií, ale nepopřu fakt,   že jim to docela jde a je   radost se na ně koukat.
A teď ty proklamované   pády. Tedy spíš pád.   Rovnou na hubu. Z pěti   metrů. Přímo na beton.   Tohle totiž není Hříšný   tanec, pouze hříšný tanec.   To je to co mi vadilo   nejvíce. Nemluvím o   Patrickovi, toho jsem zde rád   uvítal (nebudu řešit, že   je mu přes padesát a z   hlediska chronologického ho   jeho osudové setkání s Baby   čeká teprve za pět let).   Mluvím o zcela zřejmém   napodobování, kde i přes   slušné kvality prostě   originál překonán být   nemůže (v mých očích   nikdy). Vždyť některý   scény jsou jako přes   kopírák. Jenom s   mizernějším hudebním   podkresem a atmosférou.   (Návštěva klubu La Rosa   Negra x melouny). Jiné jsou   variací scén originálních   (moře x zvedačka). O   obsazení už vůbec   nemluvím. Slyšel jsem sice,   že Romola Garai je lepší   (potažmo hlavně   pohlednější) „Bejby“   než Jennifer Grey, ale to je   věc, s kterou nemohu   souhlasit. Tak roztomilá,   chytrá, trochu naivní ale i   moc hezká hlavní hrdinka   jako byla v originále se jen   tak nevidí. Zvláště ne v   tomto žánru, i když   přiznávám, žádný expert   nejsem, takhle to cítím já.   Třeba jsem jen ujetej...jo   přiznávám, jsem :-D

Tudíž nebýt   pokusu přiživit se na   slávě onoho pro mě   jednoduše geniálního   snímku (ano, jsem ujetej...),   klidně bych sem nalepil i   osmičku, ale tyhle věci mě   chvílemi neskutečně   iritovaly a i nad současným   hodnocením jsem se nakonec   dlooouze zamýšlel....
Jarda.ftr
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Trapná kopie
Zas jeden film, který je jen   trapným a nezdařeným   pokusem kopírovat klasiku.   Prakticky stejná zápletka,   stejný děj jen se malinko   upravilo prostředí,   některé scény téměř   obšlehnuté z jedničky,   napěchováno umělou a místy   až nepřirozenou romantikou.   Originál je originál. Když   budete mít možnost za   stejnou cenu vlastnit   originál Špálu nebo jeho   kopii od nějakého mazala co   si vyberete?
johnny-rk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2008
prumerny tanecni film, ktery   po jednicce nema cenu ani   skouknout. nechci nikomu hanit   kouzlo z tohoto snimku, ale ke   mne se to kouzlo nedostalo...   Hříšný tanec je jen   jeden..
diamant
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2010
Film mne překvapil.
Nečekal jsem jeho zasazení   do doby převratu na Kubě.   Dějově je úplně o něčem   jiném než jeho filmový   jmenovec. Bohužel jeho   pojmenování a uvedení   naprosto vedlejší role   Patrika Swayze navádí, že   jde o pokračování Dirty   Dancing. NE, nejde. Je to o   desetiletí dřív. O jiném   druhu tance. A že je tu   milostný příběh ? A kde   není ? Pardon, v Cestě do   pravěku není, na ten bych   málem zapomněl :o)
Naomi21
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Nedělejte předělávky   legend! Stejně se téměř   vždycky ukáže, že remake   nesahá originálu ani po   kotníky. Problém se vám   naskytne už na začátku: to   co budete natáčet už jednou   natočeno bylo a to tak, že   si originál lidi pamatují a   mají jej rádi. Pokud se   vyrovnáte s tímhle   problémem, přinesete nové   nápady často to nejsou   nápady dotažené a ve   velkém množství případů   ty tzv. "nové   nápady" jen kopírují   již natočený originál. Pak   tady jsou noví herci - často   tvůrci vybírají mladé,   neokoukané a atraktivní   tváře, bohužel často bez   hereckého talentu, nebo snad   charismatu - toto neplatí o   Diegu Lunovi, který má   charismatu na rozdávání,   ale samotný prostě celý   film neutáhne, už jen proto,   že film se z velké části   zabývá zejména hrdinkou a   jejími problémy. Dalším   problémem je zobrazování   dramatických událostí na   pozadí příběhu. Tvůrci se   snaží dodat příběhu i   trošičku reálnější   zasazení, které se moc   nepovedlo. Ale to hlavní   (vedle nepropracovaných a   zcela šablonovitých postav,   které by ani nevadily, kdyby   je zahráli jiní herci -   hlavně hlavní hrdinka v   podání Romoly Garai, která   působí po celý film unyle.)   co filmu chybí jsou   nezapomenutelné písničky a   atmosféra. Snažili si pomoci   žhavým kubánským   temperamentem, který ale   nedokázali filmem   zprostředkovat.
MaKy92z
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Úbohé a zúfale
...Čo k tomuto nevydarenému   filmu dodať..., len to že sa   jedna o neúspešné ďalšie   pokračovanie. Všetko je tu   dokonale okopírované z   predošlého dielu, ale   príliš sa to nevydarilo. Na   mňa táto úbohá kopia   zapôsobila nudným a   únavným dojmom.
kamicek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.8.2009
no toto mělo být asi   pokračování nebo co, ale   vůbec se mi to nelíbilo,   jediné co na tom bylo   pěkné, že se tam objevil   Swayze ale jinak nic moc...!!!
Ela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2008
ale jo,proč ne...obstojný   romantický film,který   se,pravda,sice nehemží   dechberoucími záběry ani   duchaplnými proslovy, zato   vytřískal opravdu hodně z   přitažlivého prostředí   Kuby,tance a latinskoamerické   hudby,která mně osobně   zněla v uších ještě   dlouhou dobu po skončení   filmu...jak říkám,nic   extrémně   hlubokomyslného,prostě jen   příjemná oddechovká s   etnickou příměsí.
luongovae
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.4.2008
občas hezké obrázky, dutý   scénář a necharakteriští   herci v lovestory   odehrávající se v pozadí   kubánské revoluce. Nejenom,   že atmosféra téhle   politické situace působila   nevěrohodně ale i   přemrštěně. Snímek sice   slibuje podívanou ve víru   emocí, ale přesto některé   scény nefungují tak jak by   chtěly.
Medousek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.3.2008
Marná snaha natočit další   úspěšný taneční   trhák.Druhé pokračování   úspěšného prvního dílu   se vskutku nepovedlo.A   nezachrání to ani menší   role hlavního představitele   prvního dílu Patricka   Swayze.
pink.mouse
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Poslední dobou je to tak, že   z každého úspěšného   filmu se snaží filmová   studia "vytřískat"   co nejvíc peněz tím že   natočí "dvojku".   Občas to vyjde... ale tady to   byl opravdu tah mimo... pokud   by film měl jiný název,   který by neodkazoval na   legendární Dirty Dancing,   spousta lidí by jej ani   nezaregistrovala... A k filmu   samotnému, no prostě hodně   slabééééé.
foxx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Přidávám se k názorům   mých kolegů, kteří   komentovali přede mnou. Film   je opravdu jen velkou snahou   vytvořit komerčně   úspěšný snímek tím, že   se jeho tvůrci snažili v   maximální míře těžit z   popularity dílu prvního.   Tohle je ale živý důkaz   toho, že čím je větší   úspěch předchozího dílu,   tím těžší je jej   překonat, nebo alespoň se mu   vyrovnat.
kaylin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Nejlepší je originál,   říká se, a já myslím, že   je to naprostá pravda,   přesto se mi ale dvojka   Hříšného tance líbila a   to opět hlavně kvůli hudbě   a tanci, ale také kvůli   atmosféře. Byla jiná než v   jedničce, byla nová.   Kubánské rytmy jsou   skutečně smyslné a   roztančí každého. Dvojka   není nic nového oproti   jedničce, ale přesto je to   skvělá romantika s   nádherným tancem.
stepankas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Na jedničku nemá!!
Ikdyž to není špatný, je   to jen slabý ovar prvního   dílu, navíc mi tam nějak   nesedí Romola Garai sice   neznám její herecké   zkušenosti, ale přijde mi to   snad jako její první film.   Ale aspoň jejího partnera   musím uznat, je to kus.
Rumenka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Dámy, ruku na srdce, která   znás by netoužila po objetí   fešného zajíčka jako je v   tomhle filmu Diego Luna a   nádechu rebelství. Když   pomineme prostoduchost   příběhu a hlavně fakt že   takhle by se během těch pár   dnů nenaučil tančit ani   harapes tak prostě se nám   ten film bude líbit.
ane15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
jo. Pro naší generaci je   ternhle film mnohem   přitažlivější než   jednička. Je živější a   zábavnější. A myslím, že   je dost romantický a jde to i   bez řešení potratů!   Prostě, líbí se mi na něm   všechno. Exotické   prostředí a tak trochu i   akční scény...:-) A je to i   velká sranda, když rodiče   poprvé vidí svou dceru, jak   se kroutí kolem úplně   cizího kluka:-) (nevím,   jestli by to normální   rodiče vydejchali).. je to   super film!!!:-)
Elí
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.4.2006
Nechápu proč musejí   vždycky ke všemu dělat   další díly.Hříšný tanec   2 se mi nelíbí,když jsem na   to koukala nudila jsem se.
LiLunKa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2009
vsichni rikaji ze hrisny tanec   1 byl daleko lepsi.Me se ale   vic libi dvojka.V kazdem filmu   bud hlavni hrdinove prohraji a   nebo vyhraji.Tady ale ani   jedno protoze soutez   nedokonci.To je prave to   hezke..Ale mohli vybrat jinou   herecku,ne ze by byla hnusna   ale myslim ze se neumi moc   vrtit..xD
janaetz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Opravdu skvělý film pro   nadšence romantiky a   tančení. V tomto filmu   najdete obojí ikdyž by se   dalo říci že s hřísným   tancem jak ho známe s   Patrikem to nemá skoro nic   společného kromě toho že   se tam oběví asi tak na pět   minut. Klidně by se tento fil   mohl jmenovat jinak ale   pravdou zůstává že   skvělá hudba tomu dává jen   tu tečku nakonci.
petulla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Daleko víc mě chytl než   jednička. Lepší byli   mladší herci a to, že to   bylo napsáno na základě   skutečnosti. Kubánska   atmosféra byla úžasná,   příběh skvělý a na to,   že herci nejsou tanečníci,   velice dobře je z nich   udělali. Film nemá špatné   místo. Romantiky a intrik je   tam akorát. Objevuje se tam i   Patrik Swayze, což tomu   dodalo to pokračování, ale   jinak to ení typické   pokračování. Je to spíš   další příběh dvou lidí o   letních prázdninách,   kteří si vzájemně změnili   životy.
gaia253
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2008
tak nějak se mi líbil   mnooooooohem víc než první   díl,je to přeci jenom   novější a také hlavní   mužský hrdina je   přitažlivější..:-) navíc   je ve filmu krásná   atmoféra,prostředí Kuby..v   jedničce mě hlavně   rozbíjely ty tehdejší   řečičky.prostě starej film   no,zato tenhle..nádhera
MucBar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Taneček jinak
Trochu mě mrzí název tohoto   filmu. Kdyby dostal pouze   druhou část titulu, možná   by sklidit neuvěřitelný   úspěch. Jenže - tento   snímek se s prvním dílem   nedá srovnávat. Jednička i   nadále zůstává jedničkou.   Přesto se mi film líbí,   jelikož mám taneční filmy   líbí; obsahují vášen, bez   které se nedá žít...
Sonney
Hodnocení:
Přidáno: 6.7.2007
Když se řekne Hříšný   tanec, každý ví, o co jde.   Film, který opakují v   televizi tak často, že už   ho každný musí znát   zpaměti. A tak zákonitě   muselo přijít   "pokračování". Je   nesmysl srovnávat ho s   prvním dílem, protože   dvojka si z původního   snímku nevzala vůbec nic a   ani se nedá nazývat   pokračováním, prostě je to   něco zcela jiného a tak se   mi to líbí. Celé je to   takové svižnější, jak   hudba, tak děj. Jo, jednička   je jednička, ale dvojka se   taky povedla.
Akorát   nechápu, ve výčtu obsazení   chybí Diego Luna, ačkoli   jeho profil tu je...
johnatan15
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.12.2007
ak ste videli jednotku a   chcete si pozriet dvojku tak   vam to neodporucam. dej filmu   ja podobny ale na jednotku   nema. jeden cas sa tam objavi   aj Patrick Swayze ale inak nic   moc. snazili sa mac kopirovat   od jednotky. ak mate radi   tanecne filmy isto si pozrite   film honey, je sto raz lepsi   ako hriesny tanec 2.
K-R-I-S-T
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.7.2009
Jako ne ze by se mi tenhle   film nelibil, ale nepochopim   jak jej mohli pojmenovat   hrisnej tanec 2. Na jednicku   to teda vazne NEMA!! Dobre   musim priznat ze se mi taky   libil, ale jednicka je proste   jednicka

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27776minih27776Gangy New Yorku (2002) 
Gangs of New York n
minih22720minih22720Volání rodu (1977) 
Volání rodu n
minih37306minih37306Král džungle 2 (2003) [Video] 
George Of The Jungle 2 n
minih2743minih2743Aladin (1992) 
Aladdin n
minih21240minih21240Trainspotting (1996) 
Trainspotting n
minih17602minih17602Purpurová barva (1985) 
The Color Purple n
minih32901minih32901Beethoven 4 (2001) [Video] 
Beethoven's 4th n
minih140801minih140801Pomsta (2015/1) 
Hevn n
minih9615minih9615Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 
...Altrimenti ci arrabbiamo n
minih27468minih27468Aféra Thomase Crowna (1999) 
The Thomas Crown Affair n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hříšný tanec (2017) [TV film]

 Hříšný tanec (2017) [TV film]
Hříšný tanec n
Dirty Dancing
Žánr: romantický / hudební / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Wayne Blair

(jiná verze filmu)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10