Jeden svět
ohodnotit

Hříšný tanec 2

Dirty Dancing: Havana Nights

Další název:
Dirty Dancing 2 - Heiße Nächte auf Kuba; Havana Nights: Dirty Dancing 2
Rok:
2004
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
29.7.2004
„Vášeň a salsa v žáru havanských nocí!“

Obsah filmu Hříšný tanec 2

 
Američanka Katey Millerová přijíždí se svými rodiči na Kubu těsně před vypuknutím revoluce. Rodiče od ní očekávají, že si tu najde partu na úrovni a stane se tak jako oni součástí místní smetánky. Katey se sblíží s mladým číšníkem Javierem Suarezem, který je vynikajícím tanečníkem. Tajně se setkávají v nočním havanském klubu a společně se začnou připravovat na prestižní národní soutěž v tanci. Také jsou si navzájem stále bližší. Ale blížící se revoluce zkomplikuje jejich plány…

Zdroj: ČT

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
SPI, SPI
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, španělská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Hříšný tanec 2 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.3.2019
Tak nesrovnatelné s Hříšným tancem a to ve   všem. Největší škoda je, že film alespoň   nemá atmosféru Havany. Je to nuda od počátku   až do konce.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2014
Je celkem s podivem, že u mnoha filmů nadávám   na hroznou předvídatelnost, stejnou kostru a   klišovitost ale u jednoho žánru mi je to   vlastně celkem jedno. Ano, u těch   hudebně-tanečních. Přestože je to vždy jenom   o jedinci, nějak, jakkoliv vyčleněném z   okolní společnosti,který na sobě i přes   očividnou neschopnost tvrdě maká a...nakonec to   všem nandá. Nebo jedinec, který má jistý,   někdy i značný talent ale řízením zlého   osudu se mu dlouho nedaří prorazit a pak…to   všem nandá. Je to možná nefér, ale já na   tyhle filmy skutečně nekoukám kvůli   příběhu, hutným dialogům a šokujícím   zvratům. U tohoto žánru mi stačí symatičtí   (nebo aspoň dostatečně pohlední) hlavní   představitelé, kvalitní (nebo alespoň   chytlavá) hudba a tanec na úrovni (nebo alespoň   dostatečně efektní). Když se to celý spojí   nějakým klidně i lehce/těžce podprůměrným   příběhem a průběh nenudí a není vysloveně   debilní, je u mě vyhráno. Tahle věc z tohoto   hlediska obstála, někde dokonce překonala i   má, veskrze skromná očekávání. Někde však,   podle mých pesimistických očekávání ale   klopýtá, ba padá přímo na hubu.
Takže co   se povedlo? Určitě obsazení. Sympaťák Diego   Luna s příjemným charismatem asi může zklamat   málokoho. Romola Garai není typická kráska,   ale určitě je zajímavá (někde vyloženě   hezká, místy nic moc). Zaujala mě I Kateyina   mladší sestra, už tenkrát bylo dost znát, že   z ní vyroste moc hezká baba.
Taky prostředí.   Havana nights jsou totiž jediným snímkem   odehrávajícím se na Kubě, s nímž jsem měl   dosud tu čest (alespoň mám ten dojem).   Netvrdím, že to musí bejt něco ojedinělého,   ale mě to potěšilo, navíc rok 58, revoluce na   spadnutí…asi je úplně jasný, na pozadí   jakých událostí se bude odehrávat finále a   dost odhadnutelné tím pádem je, že happyend   nebude úplně typický. Nebo vůbec nebude?   :-)
Hudba, tanec. Samozřejmě ty   nejvýznamnější ingredience na kterých to   celý stojí i padá. Pochybuji sice, že by hudba   dokázala někoho naprosto uhranout jako se to tak   někdy stává, ale taky si myslím, že málokoho   urazí a většina bude spokojena, či přímo   příjemně překvapena (já). U tance je to   obdobné. Na žádnou kreaci hlavního páru   nebudu vzpomínat s nostalgií, ale nepopřu fakt,   že jim to docela jde a je radost se na ně   koukat.
A teď ty proklamované pády. Tedy   spíš pád. Rovnou na hubu. Z pěti metrů.   Přímo na beton. Tohle totiž není Hříšný   tanec, pouze hříšný tanec. To je to co mi   vadilo nejvíce. Nemluvím o Patrickovi, toho jsem   zde rád uvítal (nebudu řešit, že je mu přes   padesát a z hlediska chronologického ho jeho   osudové setkání s Baby čeká teprve za pět   let). Mluvím o zcela zřejmém napodobování,   kde i přes slušné kvality prostě originál   překonán být nemůže (v mých očích nikdy).   Vždyť některý scény jsou jako přes   kopírák. Jenom s mizernějším hudebním   podkresem a atmosférou. (Návštěva klubu La   Rosa Negra x melouny). Jiné jsou variací scén   originálních (moře x zvedačka). O obsazení   už vůbec nemluvím. Slyšel jsem sice, že   Romola Garai je lepší (potažmo hlavně   pohlednější) „Bejby“ než Jennifer Grey,   ale to je věc, s kterou nemohu souhlasit. Tak   roztomilá, chytrá, trochu naivní ale i moc   hezká hlavní hrdinka jako byla v originále se   jen tak nevidí. Zvláště ne v tomto žánru, i   když přiznávám, žádný expert nejsem, takhle   to cítím já. Třeba jsem jen ujetej...jo   přiznávám, jsem :-D

Tudíž nebýt pokusu   přiživit se na slávě onoho pro mě jednoduše   geniálního snímku (ano, jsem ujetej...),   klidně bych sem nalepil i osmičku, ale tyhle   věci mě chvílemi neskutečně iritovaly a i nad   současným hodnocením jsem se nakonec dlooouze   zamýšlel....
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.4.2014
Je-li jednička absolutní klasika, tak   pokračování je opravdu o hodně slabší a   plně potvrzuje tvrzení o nastavované kaši a   tím že obsadili Swayzeho, třeba 50 letého, to   nezachránili. Proč se u takových filmů točí   pokračování, to opravdu nechápu a ještě mi u   toho vadí i politika - Kuba a Havana - co třeba   to natočit v USA.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.11.2011
Krom tance a lásky je film úplně o něčem   jiném než Hříšňák; možná má být   "poctou", a proto asi obsadili P. S. Je   to o hodně slabší, ale ještě se na to dá   dívat - na mnohé ne.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.4.2011
Dirty Dancing: Havana Nights
O skoro 20 let později si filmový tvůrci   řekli, proč vymýšlet vlastní film, když   můžeme jít v již dobře vyšlapané cestičce   s názvem Hříšný tanec, jen to přemístíme   někam jinak a bum, máme trhák, ale bohužel   druhé pokračován trhák určitě   není!
Příběh je opět jasnou klasikou mladá   dívka, která se chce trhnout a dělat to, co se   jí zachce a tak se seznámí s mladým   kubánským mladíkem, který sdílí vášeň pro   tanec. Všechno je to okoukané, předvídatelné   a mohli jsme to vidět už mnohokrát, i když na   rovinu říkám, že s hudbou na tom tenhle   snímek není vůbec špatně.
pink.mouse
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Poslední dobou je to tak, že z každého   úspěšného filmu se snaží filmová studia   "vytřískat" co nejvíc peněz tím že   natočí "dvojku". Občas to vyjde...   ale tady to byl opravdu tah mimo... pokud by film   měl jiný název, který by neodkazoval na   legendární Dirty Dancing, spousta lidí by jej   ani nezaregistrovala... A k filmu samotnému, no   prostě hodně slabééééé.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.3.2010
Úbohé a zúfale
...Čo k tomuto nevydarenému filmu dodať..., len   to že sa jedna o neúspešné ďalšie   pokračovanie. Všetko je tu dokonale   okopírované z predošlého dielu, ale príliš   sa to nevydarilo. Na mňa táto úbohá kopia   zapôsobila nudným a únavným dojmom.
diamant
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2010
Film mne překvapil.
Nečekal jsem jeho zasazení do doby převratu na   Kubě. Dějově je úplně o něčem jiném než   jeho filmový jmenovec. Bohužel jeho   pojmenování a uvedení naprosto vedlejší role   Patrika Swayze navádí, že jde o pokračování   Dirty Dancing. NE, nejde. Je to o desetiletí   dřív. O jiném druhu tance. A že je tu   milostný příběh ? A kde není ? Pardon, v   Cestě do pravěku není, na ten bych málem   zapomněl :o)
Jarda.ftr
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Trapná kopie
Zas jeden film, který je jen trapným a   nezdařeným pokusem kopírovat klasiku. Prakticky   stejná zápletka, stejný děj jen se malinko   upravilo prostředí, některé scény téměř   obšlehnuté z jedničky, napěchováno umělou a   místy až nepřirozenou romantikou. Originál je   originál. Když budete mít možnost za stejnou   cenu vlastnit originál Špálu nebo jeho kopii od   nějakého mazala co si vyberete?
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.12.2009
Oproti prvému dielu je to úplný prepadak. Na   úspechy predošlého dielu tento film nedokázal   nadviazať. K tomu navyše veľmi slabý scenár,   a nehovoriac o deji ktorý je príliš   stereotypný.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42024minih42024Směr jih (1994) [TV seriál] 
Due South n
minih74287minih74287Punk's Not Dead (2010) [DCP] 
Pankot ne e mrtov n
minih89688minih89688Piraňa 3DD (2012) 
Piranha 3DD n
minih142465minih142465Pan Dokonalý (2015) 
Mr. Right n
minih41651minih41651New Police Story (2004) 
San ging chaat goo si n
minih34728minih34728Policajti na baterky (2003) 
National Security n
minih5709minih5709Čtyři sluhové a čtyři mušketýři (1973) 
Les Quatre Charlots mousquetaires n
minih41261minih41261Ledové ostří 2 (2006) 
The Cutting Edge: Going for the Gold; The Cutting Edge 2 n
minih35821minih35821Plnou parou vzad (2002) 
Boat Trip n
minih21183minih21183Tootsie (1982) 
Tootsie n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hříšný tanec (2017) [TV film]

 Hříšný tanec (2017) [TV film]
Hříšný tanec n
Dirty Dancing
Žánr: romantický / hudební / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Wayne Blair

(jiná verze filmu)

Hříšný tanec 2 (2004)Hříšný tanec 2 (2004)Hříšný tanec 2 (2004)Hříšný tanec 2 (2004)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190388
Osobností: 697535
Fotografií: 763185
Plakátů: 375863
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Nemocnice na kraji města po dvac...

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech
Kdo viděl, dobře zná a má   rád původní seriál, jeho   precizní provedení,   propracovanost děje i postav   a herecké výkony, ten musel   být, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10