reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hrabě Monte Christo [TV minisérie]

The Count of Monte Cristo

Další název:
Gróf Monte Christo
Země:
Rok:
1980
Délka:
55 minut, 55x 6 dílů

Celkové hodnocení filmu Hrabě Monte Christo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2014
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2006
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2007
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.8.2014
brambora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
Sacagawea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49917minih49917Ellie Parker (2005) 
Ellie Parker n
minih51479minih51479Nedotýkej se bílé ženy (1974) 
Touche pas à la femme blanche n
minih48291minih48291Křížová cesta Šaolinem (1976) 
Shao Lin mu ren xiang n
minih48223minih48223Andělé a démoni (2009) 
Angels & Demons n
minih17404minih17404Přichází Satan! (1976) 
The Omen n
minih9358minih9358Jan Roháč z Dubé (1947) 
n
minih48064minih48064Mistři hazardu 2: Jak to všechno začalo (2007) [TV film] 
The Dukes of Hazzard: The Beginning n
minih46971minih46971Hrdinové z Telemarku (1965) 
Heroes of Telemark, The n
minih8404minih8404Hogo fogo Homolka (1970) 
Hogo fogo Homolka n
minih35966minih35966Uzavřený pavilón (1991) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
7   - clara.bow
8   - R.RICKIE
7   - melakara
6   - Dex
7   - sluníčko
5   - jambroz58
9   - Alex.Denim
7   - brambora
8   - miki277
5   - Sacagawea

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.346/0.323