reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hra s kameny

Spiel mit Steinen

Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
9 minut

Celkové hodnocení filmu Hra s kameny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2014
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2008
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2012
TINI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2008
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28537minih28537Zdivočelá země (1997) [TV seriál] 
n
minih47927minih47927Ale je ženatý (1982) [TV hra] 
Ale je ženatý n
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n
minih9259minih9259Jak básníci přicházejí o iluze (1984) 
Jak básníci přicházejí o iluze n
minih12659minih12659Mlčení (1963) 
Tystnaden n
minih29791minih29791Vymítač ďábla: Pod nadvládou zla (2005) 
Dominion: Prequel to the Exorcist n
minih34325minih34325Má mě rád, nemá mě rád (2002) 
A la folie, pas du tout / He loves me, he loves me not n
minih14437minih14437Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu (1988) 
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master n
minih25954minih25954Pacho, hybský zbojník (1975) 
Pacho, hybský zbojník n
minih51548minih51548Magical Mystery Tour (1967) [TV film] 
Magical Mystery Tour n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
7   - Robinson
8   - melakara
6   - fingon
6   - Perhonen
10 - TINI
9   - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

84 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Fighting Lady: Letadlová loď Y...

13:50 - 14:55

4 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

59 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:35 - 14:35

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139592
Osobností: 599585
Fotografií: 517357
Plakátů: 250426
Obsahů a biografií: 128921

Poslední komentáře

Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

A to se takhle rozhodnu být producentem

Ohnivý kuře
...a říkám si... co že   bych tak do té televize   vymyslel...
Vaření...
Ale   ne. Vaří se už ve všech   televizích. Ráno, v poledne,   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Propast (1989)

Propast
Část se sestupem do propasti   se mi líbila. Zbytek je   trochu mišmaš a závěr   příliš přeslazený.   Vlastně celé ty "milostné"   části jsou více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Táta na plný úvazek (2004)

Táta na plný úvazek
Na smutné pozadí se nabaluje   příběh ovdovělého Olivera   v podání Bena Afflecka,   který je naštvaný na celý   svět, protože jediné co mu   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.239/0.217