reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Houpačka

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1990
„Mládeži zelenou, holkám zejména“

Celkové hodnocení filmu Houpačka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.1.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.9.2006
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.12.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2010
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.1.2009
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.1.2013
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2013
PERNIKAR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.12.2010
renata.kamenska.94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2014
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih125551minih125551Dcera faraona (1980) 
Dcera faraona n
minih40780minih40780Rána z milosti (2005) [TV film] 
n
minih6116minih6116Désirée (1954) 
Désirée n
minih70051minih70051Severní most (1981) 
Le Pont du Nord n
minih49795minih49795Domácí strava je domácí strava (1978) [TV hra] 
Domácí strava je domácí strava n
minih106729minih106729V nejlepších letech (2011) [TV film] 
Im besten Alter n
minih132332minih132332Oceán za třetím lesem (1990) 
Simon les nuages n
minih56337minih56337Divnovlásky (2008) [TV film] 
n
minih27460minih27460200 cigaret (1999) 
200 Cigarettes n
minih30309minih30309Cizinec mezi námi (1992) 
A Stranger Awong US n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 %
4   - curil
4   - Snura
7   - nick4
5   - satyr
5   - Roman333
7   - oulisna
6   - rosta12
3   - kepsar
4   - mrakoslap
5   - PERNIKAR
10 - renata.kam
3   - HANSIE242

TV Program

ČT1 - Kočka není pes

04:50 - 05:20

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž

04:35 - 05:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 04:59

3 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

04:10 - 06:25

48 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.433/0.411