Jeden svět
ohodnotit

Hory zalité krví

Hills Run Red

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
78 minut
„Užijte si show tak dlouho, jak budete žít.“

Komentáře k filmu Hory zalité krví

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.10.2009
Po dlouhé době povedení   horor,je to skvěle točeno  
a po herecké   stránce je to dobré a   jednoduchost udělala
dobrý film.Jeto asi podle   mně dosti drsné tak jen pro   silné povahy .
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2009
The Hills Run Red je naprosto   uchylnej,psychopatickej a   notně krvavej film.Na první   pohled by se mohlo zdát že   je to klasická   vyvraždovačka s jasně   daným námetem.Opak je   pravdou a film se postupem   času mení a odkrývá   spletitý,dumyslný a řekl   bych i originální (ale   stále vyvraždovací)   příběh.Všecky pravidla pro   tento žánr tak tipická jsou   zde částečně bourána.Pro   mě osobně byl tento   "splatter" celkem   velikým překvapením.100%   jeden z nejlepších kousků   posledních let.A ješte   jednou nic pro slabší   povahy..!!
Pixel116
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2010
První hodina nestojí fakt za   nic. Celou dobu jezdí v autě   nebo se prochází po lese.   Aspoň nějaký děj se   odehrává až v poslední   půlhodině, kdy se   rozjíždí vraždění.
Steawi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Originalita ?
Určitě   ano.Co tenhle horor vynáší   nahoru,je originální   myšlenka (i když,ta rodina   byla trochu   "úchylná" co se   týče mateřských   vztahů,ale,příběh je   příběh).Nic méně mě děj   nenechal ani na chvíli v   klidu,babyface úspěšně   dokázal nastínit stín   strachu a ten konec.Já   nevím,že vždycky kámen   úrazu je konec.Ale tak,i ten   se nechá.Rozhodně to za   zkouknutí stojí.
Robinson
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.8.2012
Nebylo to špatný, taková   obyčejná zábavná lesní   vyvražďovačka. První   půlka filmu má dokonce i   docela solidní atmosféru,   podpořenou příběhem o   jednom nehezkým zapadlým   filmu. Závěr je typicky   americky přiblblý a   přeplácaný, ale když tohle   přehlédnu, tak je to docela   fajn jednohubka.
Helled
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.9.2013
SIce dobrý horor podobný   název stejně jako Hory Mají   oči je to celkem velký   krvák a ten trailer ten byl   drsný
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.7.2010
"Každý člověk je   postradatelný pro dobro   filmu". Tímto heslem se   řídí šílený režisér,   který pokračuje v   natáčení hororu. Pro mě   průměrný snímek, kterých   již bylo natočeno dost a   lepších.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2013
I když je film "The   Hills Run Red" jen   dalším videofilmem, pro mě   si získal velký obdiv pro   svoji originalitu a   zvrácenost. Titulní zabiják   Babyface mě okouzlil svým   "šarmem" a vyděsil   jen, když bylo potřeba.   Navíc ten, kdo má rád   buranov (jako já), toho   potěší i fakt, že se   "The Hills Run Red"   v buranově opravdu   odehrává. Odlehlá farma   kolem lesů... Pro mě   jedinečný plus ;-) Navíc   celý ten film působí trochu   jako dokument a o to je to   zajímavější. Příběh má   originální zápletku ve   které filmový fanoušci   pátrají po starém   horrorovém klenotu "The   Hills Run Red" a míří   do lesů, kde se film   natáčel. Samotný závěr,   kdy "The Hills Run   Red" vrcholí a odkrývá   se vše okolo toho filmu, je   šokující! Na závěr bych   doplnila to, že "The   Hills Run Red" má za   titulky ještě jedno   překvapení v podobě   zrození nového sequelu...   ;-) Tak snad se někdy   dočkáme ;-) :-)
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.11.2013
Docela dobrý průměr tohoto   žánru.Krvavé a napínavé   scény docela slušné první   hodina filmu nic moc,ale pak   začne řádit zabiják v   masce a dostane to grády.Film   mi hodně připomínal   některé horory ale nejblíž   má asi k Masakru   motor.pilou,klasika mlaďoši   se vydají do temného lesa a   zabíjačka začiná.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2014
Téma filmu o filmu tu už   sice bylo, ale třeba Záhada   Blair Witch se jednou za čas   vidět dá a tenhle film není   ke koukání každý den.   Krvavé scény jsou až   příliš naturalistické a   zajímalo by mne, jestli   takový film opravdu existuje.   Oceňuji, že film trval   méně než hodinu a půl,   déle bych se asi dívat   nedokázal. Z hlediska hororu   se mi mnohem více líbila   druhá část filmu, působila   daleko hrůzostrašněji.
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Ve stínu mého zážitku   starého 2 dny z filmu   Poslední dům nalevo budu   hodnotit další hororový   film. Oproti jmenovanému   filmu je ale v jedný věci   obrovský plus. A tou je   stopáž. 78 minut uteče jako   voda a člověk se nějak   nestihne nudit. Ale co se   týká děje, je situace   hodně podobná s tím   Posledním domem, akorát v   opačném pořadí. Zatímco   tam se nepředstavitelně   vlekl začátek a konec byl   super, je u tohohle filmu   naprosto báječný úvod, ale   s postupem času se film   změní v obyčejnou   vyvražďovačku a honičku v   lese, přičemž se tvůrci   hodně snaží napodobit filmy   typu Záhada Blair Witch a   Pátek třináctého, ovšem   oproti nim to dělají bez   větší či hlubší   myšlenky. Je to veliká   škoda. Solidně nastartovanej   horor skončil sice maličko   pootevřeným koncem, ale zato   koncem naprosto standartním,   přičemž už posledních 30   minut člověk koukal na   věci, který už viděl   miliónkrát v jiných   filmech. Nazval bych to   zahozeným potenciálem,   který se z filmu dal solidně   vytěžit. 60% hodnocení je   ve výsledku akorát.
Warrior7
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Někteří tento film   oslavují, jiní ho   zatracují. Já jsem vůči   němu neutrální. Nenabídl   nic extra ale ani zvlášť   nenudil. Tudíž 5 z 10 :)
vernom
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.3.2010
5/10
POdle obsahu jsem od toho   čekala taky dost, ale nijak   extra horor znám lepší, ale   podívat se na to dá i když   v některých místech jsem   postrádala logiku.
Alirak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2016
Horor?Ano horor to byl a   docela i dobrý se   zápletkou...ale to co mě   zarazilo byly nepovedené   efekty a délka filmu...mohl   být klidně delší...jinak   se mi film ale líbil...i   když měl hodně chyb ale   výborný příběh.....5/10
Filip.Rakos
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.2.2017
5/10
Tento film..výborný   příběh to ano ale to co   byla katastrofa byli ty   hrozně efekty a kvůli tomu   dávám filmu průměr.
MaKy92z
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Podľa svojho názvu to   vyzeral byť celkom   zaujímavý horor, ale po   zhliadnutí som ostal   sklamaný, po dejovej stránke   bol úplné o ničom. Jeho   sledovanie má dosť nudilo,   čakal som len samotný jeho   koniec. Námet nič moc, dej   slabý a nudný, herecké   výkony sotva na priemernej   úrovni.
FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.4.2013
Horor   "C"kvality,který   nemá žádný zajímavý   příběh ani zvraty,zkrátka   levný,tuctový,chvílemi   nudný,ale řádně brutální   horor,kterých je 12 do   tuctu.Dle mého ztráta času.
mischel251
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.10.2009
No tak od toho filmu som   čakala podstatne viac   napätia a trošku   strachu...lenže ma sklamal na   celej čiare...je v nom   prehnane veľa brutality, no   celkovo je to nechutné.   Vôbec mi nepripadá ako   horor, ale iba ako pokus o   horor.Scénami mi to niekedy   pripomínalo Hory mají oči   alebo Hostel. Celkovo nič   moc...
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Splatter? No, snad, ale pak   je, jako vždy zdlouhavý   začátek. Než se něco   semele, uběhne nějakej ten   čásek. Pak je to celkem   ucházející, ale strašně   mi vadilo neustálé Alexino   kecání v závěru. A ten je   pěkně střelený. U mne tedy   film nepochodil, zvláště   obvyklý švindl se   závěrečnými titulky. Dle   mého soudu je to podvod na   diváky. I když já obvykle   koukám až do konce, ale   záleží to i na hudbě,   která u závěrečných   titulků je. No, stejně pro   mne odpad.   061220107509-7654/8108
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.3.2012
Tak raz od času môžem kuknúť i ten brak
No jo no. Raz od času pozriem   film, ktorý by som inak   určite nepozeral. Hororom   nechápem, ale musím aj tie   niekedy zhliadnuť, aby som   vedel ako teda vyzerá aj iné   filmové "umenie",   alebo len tak zo zvedavosti.   Tak určite by tvorcovia mali   najprv skúsiť psychiatra.   Či je vlastne s nimi všetko   v poriadku. Doma by som to   vypínal, ale keďže som   robil uzávierky, tak sa dalo   i popritom niečo spraviť,   inak by to bola úplná strata   času. Nechápem ako môže   niekto niečo na tomto   vidieť. Záverečné   polhodinové masakrovanie,   kopec krve a zoznámenie sa so   skutočne   "podarenou"   rodinkou. Mne to nejak extra   na pohode nepridáva, dosť   šokov má človek napríklad   v robote. A to som kedysi   počúval sem-tam hudobný   grindcore, dokonca takých   CARCASS (prvé dva albumy,   neskoršia tvorba je pre mňa   sklamaním) mám rád dodnes.   No jo no. Škoda, že nie je   záporné hlasovanie. No ale   teda aspoň ten bodík si   zaslúžia   "herečky" za tie   odhalené vnady, hlavne tá   tmavovláska bola skvostná.   No jo no. Idem sa vrátiť   radšej k osvedčeným   rozprávkam
kajka9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Naprosto stupidní blábol.   Okopírovaný děj, který   pozbývá logiku. To není   horor, ale psychopatický film   založený na křiku krasavic   a krvi všude kam se   podíváte. Tenhle typ filmu   ve mě nevyvolává strach,   ale pobavení nad něčí   demenci

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43614minih43614Bourneovo ultimátum (2007) 
The Bourne ultimatum n
minih39528minih39528Star Trek: Voyager (1995) [TV seriál] 
Star Trek: Voyager n
minih27792minih27792Jízda s ďáblem (1999) 
Ride with the Devil n
minih11349minih11349Let černého anděla (1990) [TV film] 
Flight of Black Angel n
minih58978minih58978REC 2 (2009) 
[Rec]² n
minih35385minih35385Hledá se Nemo (2003) 
Finding Nemo n
minih8848minih8848Hvězdná brána (1994) 
Stargate n
minih27776minih27776Gangy New Yorku (2002) 
Gangs of New York n
minih14316minih14316Nikdy neříkej nikdy... (1983) 
Never Say Never Again n
minih40110minih40110Iluzionista (2006) 
The Illusionist n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190387
Osobností: 697533
Fotografií: 763185
Plakátů: 375850
Obsahů a biografií: 178014

Poslední komentáře

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10