reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Horký vzduch

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.8.2014
Dulin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2015
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2007
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2014
Ferdus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2014
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21106minih21106To je ale bláznivý svět (1963) 
It's a Mad, Mad, Mad, Mad World n
minih76152minih76152Paní Zázračná na Manhattanu (2010) [TV film] 
Call Me Mrs. Miracle n
minih122329minih122329Jean-Marc aneb Život v manželství (1964) 
Jean-Marc ou La vie conjugale n
minih33213minih33213Andrej Sládkovič (1972) 
Andrej Sládkovič n
minih25115minih25115Žoldáci (1981) 
The Dogs of War n
minih38809minih38809Špatná výchova (2004) 
La mala educación n
minih16733minih16733Pouta (1995) 
The Tie That Binds n
minih46763minih46763Zvoník od Matky boží (1939) 
The Hunchback of Notre Dame n
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n
minih78022minih78022Americká gangsterka (2007) 
American Crude n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
7   - curil
6   - Agostino
7   - Snura
9   - melakara
8   - Dulin
8   - Bape
6   - motelij
8   - Ferdus
10 - troufalka

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

09:00 - 09:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

09:00 - 09:55

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

35 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140505
Osobností: 602482
Fotografií: 520543
Plakátů: 252129
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.496/0.473