reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hořký podzim s vůní manga

Další název:
A Bitter Autumn with a Scent of Mango
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
130 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1984

Celkové hodnocení filmu Hořký podzim s vůní manga

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.10.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.9.2016
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2016
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.6.2010
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.2.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.11.2007
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70797minih70797Ve smrtelné pasti (2010) 
The Killing Jar n
minih113737minih113737Babovřesky 3 (2015) 
Babovřesky 3 n
minih40107minih40107Prak (1993) 
Kadisbellan n
minih51231minih51231Stínu neutečeš (2009) 
n
minih62686minih62686Jak se člověk naučil létat (1958) 
Jak se člověk naučil létat n
minih58789minih58789Pekelná bestie SS (1977) 
La bestia in calore n
minih47662minih47662Srážka s kometou (2007) [TV film] 
Comet Impact n
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n
minih8715minih8715Hrátky s čertem (1956) 
Hrátky s čertem n
minih12075minih12075Marty (1955) 
Marty n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
2   - curil
6   - jarda53
1   - Pitryx
6   - payo1555
5   - Faye
5   - melakara
7   - fred.appl
2   - radegaster
8   - sakro
6   - rosta12
8   - POMAJZ
5   - pajdalan
5   - karesm
4   - tomkal

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

21 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

41 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250444
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.665/0.637