reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hořké léto

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
12.10.1995

Celkové hodnocení filmu Hořké léto

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.10.2007
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.12.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2009
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2575minih2575Aféra z titulní strany (1972) 
Sbatti il mostro in prima pagina n
minih27889minih27889Johanka z Arku (1999) 
The Messenger: The Story of Joan of Arc n
minih24223minih24223Žabí král (1987) 
Der Froschkönig n
minih17645minih17645Quiet Earth - poslední experiment (1983) 
n
minih6402minih6402Dívky z Jersey (1992) 
Jersey Girl n
minih11203minih11203Stěhujeme piano (1932) 
The Music Box n
minih39193minih39193Čtyři sluhové a kardinál (1974) 
A nous quatre cardinal n
minih21432minih21432Tři veteráni (1983) 
Tři veteráni n
minih41094minih41094A jsou li tu andělé? (1992) [TV inscenace] 
A jsou li tu andělé? n
minih24651minih24651Rukojmí v Bella Vista (1980) 
Rukojmí v Bella Vista n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44 %
4   - Rendys
4   - pajdalan
5   - RaR
5   - Andy789
4   - krovak

TV Program

ČT1 - Naše zoo

11:05 - 12:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Vláda (2010) [TV seriál]

11:10 - 12:10

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

27 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517140
Plakátů: 250308
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.196/0.173