reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Holčičky na zabití

Beautiful Creatures

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu Holčičky na zabití

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2007
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2009
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10791minih10791Maso a krev (1985) 
Flesh + Blood n
minih52079minih52079Dankó Pista (1941) 
Dankó Pista n
minih63816minih63816Rasputin (1966) 
Rasputin: The Mad Monk n
minih53286minih53286Hitlerův holocaust (2000) [TV seriál] 
Holokaust n
minih41426minih41426Grizzly Man (2005) 
Grizzly Man n
minih48209minih48209Babes On Broadway (1941) 
Babes On Broadway n
minih39859minih39859Julietta (1953) 
Julietta n
minih63207minih63207Odtržené děti (2006) [TV film] 
I figli strappati n
minih50094minih50094Kentucky (1938) 
Kentucky n
minih42868minih42868Tichý spojenec (2005) 
Silent Partner n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.7 %
7   - cicis
7   - clara.bow
7   - pataamat
8   - vojtam
6   - Faye
8   - satyr
7   - Strength
7   - Milicent
7   - rosta12
6   - Pauleto
10 - verkn

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

83 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

28 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

68 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

73 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139523
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128866

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Totální odpad. Zmasakrovali   i poměrně vtipné scénky.   Někteří "herci" ani hrát   neumí. Troškův Kameňák   byl proti tomuhle umělecké   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.366/0.335