reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hodný chlapec [TV film]

Rok:
2003
Délka:
90 minut
„Za synův zločin těžce trpí nevinní lidé.“

Celkové hodnocení filmu Hodný chlapec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.6.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.7.2016
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2012
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2008
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2008
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.6.2010
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2008
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.6.2012
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2012
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2005
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.3.2013
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2014
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
Macek8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2008
TheDarkKnight
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28835minih28835Teror (1963) 
The Terror n
minih69623minih69623Lucerna (1960) [TV inscenace] 
Lucerna n
minih108310minih108310Metusalem 2 (1997) 
Matusalem II: le dernier des Beauchesne n
minih23345minih23345Z českých mlýnů (1941) 
Z českých mlýnů n
minih49340minih49340Sedmý závoj (1945) 
The Seventh Veil n
minih13662minih13662Návrat velké šelmy (1974) 
Return of the Big Cat n
minih11841minih11841Malá Oděsa (1994) 
Little Odessa n
minih16860minih16860Pravdivé lži (1994) 
True Lies n
minih60283minih60283Architekt (2006) 
The Architect n
minih88934minih88934Kolaborovali s nacisty (2010) [TV cyklus] 
Nazi Collaborators n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
7   - SvoKar
4   - curil
8   - Hortensie
4   - Hugin
6   - Frolíček
7   - ajaajena
7   - Faye
5   - New
5   - Faustka
9   - oulisna
7   - BlackElvis
2   - kepsar
6   - ASPHALT
9   - Luky
6   - Warden
10 - POČÍTAČ
7   - Alex.Denim
5   - Ondra44
7   - KURUAZIE
8   - Macek8

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599411
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.421/0.397