reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hodina obrany [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
44 minut
„Jiří Sovák jako bývalý lampasák vede lekci civilní obrany ve výzkumném ústavu.“

Celkové hodnocení filmu Hodina obrany

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.10.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.6.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
15.3.2009
Hruštička
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.4.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n
minih47575minih47575Ponorka Nautilus (2000) 
Nautilus n
minih9657minih9657JFK (1991) 
JFK n
minih26535minih26535Zamilovaný Shakespeare (1998) 
Shakespeare in Love n
minih5619minih5619Četník ze Saint Tropez (1964) 
Le Gendarme de Saint-Tropez n
minih21909minih21909V měsíčním svitu (1991) 
The Man in the Moon n
minih24604minih24604Proč nevěřit na zázraky (1977) 
Proč nevěřit na zázraky n
minih9428minih9428Jdi na to (1983) 
Go For It / Nati con la camicia n
minih29151minih29151Mstitel Trinity (1970) 
La collera del viento n
minih44168minih44168Houbičky (2006) 
Shrooms n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.2 %
6   - Pitryx
5   - hvezdyn
4   - Serpentina
6   - melakara
4   - fred.appl
6   - Persefonia
6   - rosta12
1   - Kloby
9   - Hruštička

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.581/0.558